Doorgaan naar hoofdcontent

Beauty Trend - Draping

 
Er zijn al heel wat beauty trends voorbij gekomen, zoals shapen, contouren, highlighten, stroben en ga zomaar door. De meeste van deze trends zijn nog steeds helemaal in, maar er is alweer een nieuwe trend op komst. Namelijk draping. Nu vraag je je misschien af wat dit nu weer voor iets is. Daarover vertel ik jullie meer!

Draping is bijna hetzelfde als contouren. Alleen gebruik je bij draping verschillende tinten blush in plaats van contour poeders. En je doet ook niet je gehele gezicht met draping. Je gebruikt dit alleen op de plek waar je normaal gesproken ook je blush aanbrengt.

Al is draping nog lang niet zo bekend in beautyland, hoewel deze trend vorig jaar zomer al in opkomst was. Deze trend hoort thuis in het rijtje shapen, contouren en highlighten. Het is eigenlijk heel simpel; je gebruikt een felle kleur blush en een lichtere tint blush en deze laat je in elkaar overlopen. Een beetje als een bronzer en een highlighter. Je gebruikt de felle kleur blush om de contouren aan te zetten in het gezicht en de lichtere kleur blush om het geheel wat te vervagen.Dus zoals je ziet lijkt het erg op contouren. Ik vind het zelf wel een leuk en interessant iets, misschien dat ik het ook een keer ga proberen.

Op youtube vond ik deze video erover!

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!