Doorgaan naar hoofdcontent

Beauty Trend - Eyeliner aanbrengen met draad

Er zijn zoveel trends die komen en gaan in beauty land, dat ik besloten heb om er een serie aan artikelen aan te wijden. Zodra een nieuwe trend zich voordoet deze hier met jullie te delen. Laatst kwam ik weer zo'n trend tegen. Namelijk je eyeliner aanbrengen met draad. Ja, met hetzelfde draad waarmee je ook een knoop op stof kan vastzetten.

Het enige wat je nodig hebt is vloeibare eyeliner en draad. En met draad bedoel ik het soort draad waarmee je knopen vastzet en stoffen naait. Zeg maar katoen draad. Het makkelijkst schijnt het te werken als het draad licht van kleur is, zodat je kan zien of je voldoende eyeliner op de draad hebt aangebracht.Je gaat namelijk als volgt te werk. Je knipt een stuk draad af dat minstens twintig centimeter is. Je moet deze immers wel om je wijsvingers kunnen wikkelen. Doe wat vloeibare eyeliner op de draad en hiermee breng je dan je eyeliner en eventueel ook een wing aan.

Zelf vind ik het totaal niet handig. Het vlekt meer dan het ook echt werkt. En het effect is niet echt strek te noemen. Ook vind ik het maar gevaarlijk om met een katoenen draad, die je ook nog eens strak houdt, bij je ogen in de buurt te komen. Je zou maar uitschieten, heb je toch echt een snee te pakken in je oog. En dat wil je toch echt niet. Nee, ik zou het niet aanraden.

In deze video van Nikkietutorials kan je er meer over zien.


Zoals de meeste vreemde beautytrends is ook deze zo weer overgewaaid. Maar wat vind jij van deze trend?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?