Essence ''Little Beauty Angels Colour Correcting''

De nieuwe Essence Trend Edition ''Little Beauty Angels Colour Correcting'' is vanaf half maart tot en met half april in het schap te vinden. De producten zijn geheel gericht op het camoufleren van je huid en je vind er dan ook een uitgebreid assortiment in deze collectie aan terug. De gehele lijn ziet er fris en lente-achtig uit.
Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Multicolour Matt Pearls – € 3,39

De pareltjes verenigen alle corrigerende kleuren, hebben een matterend effect en creëren de stralende teint. Verkrijgbaar in de kleur Call Me A Multitalent Angel.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Loose Setting Powder – € 3,39

Deze poeders geven een finish aan je make-up, verbergen roodheid en geven je een frisse blik. Vlekkeloze schoonheid! Verkrijgbaar in de kleuren: I’m Flawless Lilly en I’m Flawless Minty!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Face Perfection Primer – € 3,59

De ideale basis heeft een mat effect en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Kies jouw ideale basiskleur! Verkrijgbaar in de kleuren: I’m Your Wake-Up Angel, I’m Your Anti-Redness Angel en I’m Your Brightening Angel.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Concealer Palette – € 3,39

Vier kleurcorrigerende helden met een hoge dekking gecombineerd in één palet om kleine huidoneffenheden te laten verdwijnen. Verkrijgbaar in de kleur Four Angels For Brightness.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Core Lip Primer – € 2,59

De kern laat fijne lijntjes verdwijnen, terwijl de buitenste textuur de lippen zacht oplicht, om de kleur van je lipstick extra intens te maken. Verkrijgbaar in Prime The Angel.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Primer Stick – € 2,59

Corrigeert een vermoeide huid, roodheid of donkere kringen. Vitamine A, E en andere verzorgende ingrediënten werken vochtinbrengend. Verkrijgbaar in de kleuren On My Concealing Mission, On My Anti-Redness Mission en On My Covering Mission.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Nail Polish – € 1,99

Witte thee extract maakt je nagels zichtbaar lichter. Arganolie heeft een herstellend en vochtingbrengend effect op de nagels. Verkrijgbaar in Care & Dare Rosy!, Care & Dare Minty! en Care & Dare Lilly!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Mini Make-Up Sponges – € 2,99

Deze kleine hulpjes kun je gebruiken voor het aanbrengen van make-up. Contouren en blenden was nog nooit zo makkelijk! Verkrijgbaar in Pretty Little Angels.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Brush Duo – € 3,39

De ideale duo kwast voor het aanbrengen van vloeibare of crème structuren. Foundation en concealer breng je er makkelijk en precies mee aan. Verkrijgbaar in One Team, One Mission.

Ik vind de Essence Little Beauty Angels Colour Correcting een leuke en zeer complete collectie op het gebied van camoufleren. Zelf gebruik ik zulke producten niet echt. Alleen de losse poeders en de mini make-up sponsje lijken mij wel wat. De Essence Little Beauty Angels Colour Correcting ligt vanaf half maart tot en met half april in de winkels.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts