Catrice & Marina Hoermanseder LE

De succesvolle ontwerper Marina Hoermanseder is voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met Catrice. De collectie is geïnspireerd op haar lente/zomer collectie en haar handelsmerk, de riem met gesp. De collectie vind ik erg mooi en hij is verkrijgbaar in april en mei.
Catrice Marina Hoermanseder EYE SHADOW PALETTE – € 4,99

Poeder oogschaduw in vier perfect op elkaar afgestemde kleuren met een matte of glanzende finish. Verkrijgbaar in EYEconic Straps.

Catrice Marina Hoermanseder LIP COLOUR – € 4,99

Twee lipsticks met een crèmige formule voor glanzende lippen – zacht nude en roze met een intensieve kleurverspreiding. Verkrijgbaar in Rose Bloom en Fuchsia’s Flower.

Catrice Marina Hoermanseder HIGHLIGHTING PEARLS – € 3,99

Deze glanzende parels bevatten lichtreflecterende pigmenten met een soft focus effect die je verzekeren van een stralende gloed. Verkrijgbaar in Crystal Skin.

Catrice Marina Hoermanseder HIGHLIGHTING BRUSH – € 4,59

Deze van hoge kwaliteit zachte en dikke borstelharen zijn ideaal voor het aanbrengen en blenden van poedertexturen.

Catrice Marina Hoermanseder NAIL LACQUER – € 2,99

Langhoudende nagellakjes in vier lentekleuren met een matte of glanzende finish. Verkrijgbaar in Nectarine Butterfly, Côte D’Azur-Flair en Garden View.

 

Catrice Marina Hoermanseder BEAUTY BAG – € 4,99

De soft touch bag met het unieke ontwerp van de riem met gesp biedt genoeg ruimte voor je belangrijkste beautyproducten.

Dit is echt een hele mooie lente/zomer collectie. En ik ben dan ook zeker benieuwd naar een aantal van de producten. De collectie ligt in zowel Nederland al België vanaf april tot en met mei in de schappen. Wat vinden jullie van deze collectie?

Reacties

Populaire posts