Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice & Marina Hoermanseder LE

De succesvolle ontwerper Marina Hoermanseder is voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met Catrice. De collectie is geïnspireerd op haar lente/zomer collectie en haar handelsmerk, de riem met gesp. De collectie vind ik erg mooi en hij is verkrijgbaar in april en mei.
Catrice Marina Hoermanseder EYE SHADOW PALETTE – € 4,99

Poeder oogschaduw in vier perfect op elkaar afgestemde kleuren met een matte of glanzende finish. Verkrijgbaar in EYEconic Straps.

Catrice Marina Hoermanseder LIP COLOUR – € 4,99

Twee lipsticks met een crèmige formule voor glanzende lippen – zacht nude en roze met een intensieve kleurverspreiding. Verkrijgbaar in Rose Bloom en Fuchsia’s Flower.

Catrice Marina Hoermanseder HIGHLIGHTING PEARLS – € 3,99

Deze glanzende parels bevatten lichtreflecterende pigmenten met een soft focus effect die je verzekeren van een stralende gloed. Verkrijgbaar in Crystal Skin.

Catrice Marina Hoermanseder HIGHLIGHTING BRUSH – € 4,59

Deze van hoge kwaliteit zachte en dikke borstelharen zijn ideaal voor het aanbrengen en blenden van poedertexturen.

Catrice Marina Hoermanseder NAIL LACQUER – € 2,99

Langhoudende nagellakjes in vier lentekleuren met een matte of glanzende finish. Verkrijgbaar in Nectarine Butterfly, Côte D’Azur-Flair en Garden View.

 

Catrice Marina Hoermanseder BEAUTY BAG – € 4,99

De soft touch bag met het unieke ontwerp van de riem met gesp biedt genoeg ruimte voor je belangrijkste beautyproducten.

Dit is echt een hele mooie lente/zomer collectie. En ik ben dan ook zeker benieuwd naar een aantal van de producten. De collectie ligt in zowel Nederland al België vanaf april tot en met mei in de schappen. Wat vinden jullie van deze collectie?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!