Essence LE Live, Laugh, Celebrate!

Essence bestaat alweer 15 jaar en viert haar sweet 15! Speciaal voor deze verjaardag brengt essence van april tot juni de feestelijke trend edition live.laugh.celebrate! uit. Ik vind het concept erg leuk bedacht! Kijk snel mee naar deze collectie!
Essence Live.Laugh.Celebrate! palette – € 1,59 (4) en € 1,99 (8)

Stel een combinatie van jouw favoriete oogschaduws samen en klik ze simpelweg in een palet voor 4 of 8 kleuren! Voor een feestelijk accent is er een partymix van coole, kleurige micropareltjes.

Essence Live.Laugh.Celebrate! eyeshadow – € 1,59

Wow, oogschaduw in tien supergave it-kleuren! Kies je favorieten om zelf een palet mee te vullen! Verkrijgbaar in de kleuren: best friends are forever, having a good time, life is beautiful, it’s my birthday, T.G.I.F., celebrate good times, the sun is shining, girls just wanna have fun, vitamin sea en i’m the lucky one.

Essence Live.Laugh.Celebrate! fixing powder – € 1,59

Met deze transparante poeder blijft je make-up urenlang party-perfect! Verkrijgbaar in Party Proof.

Essence Live.Laugh.Celebrate! shimmer blush – € 1,59

Deze zijdezachte blush in abrikoos en rosé geeft je wangen een feestelijke opfrisser. Verkrijgbaar in de kleuren: rhythm of the night en blush up your life.

Essence Live.Laugh.Celebrate! highlighter powder  – € 1,59

Deze highlight poeder geeft de jukbeenderen een natuurlijke glans. Verkrijgbaar in de kleur my special highlight.

Essence Live.Laugh.Celebrate! lip base – € 1,59

Deze vederlichte basis is de ideale ondergrond voor lippoeder. Verkrijgbaar in let‘s get it started.

Essence Live.Laugh.Celebrate! lip powder – € 1,59

Superzachte lippoeders voor een trendy, matte finish in roze of berry! Verkrijgbaar in de kleuren crush on you everybody dance now!

Ik vind dit echt een hele leuke collectie en ook een heel leuk concept om je pallet in te delen zoals jij dat wilt. Vanaf april tot en met mei ligt deze collectie in de schappen en ik ben er erg benieuwd naar. Van mij mag dit concept blijvend zijn in het assortiment!

Reacties

Populaire posts