Catrice LE Provo Catrice

Afbeeldingsresultaat voor Catrice limited edition provo 
 
De samensmelting van lingerie en streetwear is momenteel te zien op de internationale catwalks en dient als inspiratiebron voor de Limited Edition Provo CATRICE. De collectie bestaat vooral uit veel koele tinten en roze. Benieuwd of deze collectie iets voor jou is? Lees dan snel verder!
CATRICE Limited Edition Provo 
CATRICE Provo Eye Palette, €4,99
Twee glanzende en twee matte oogschaduws in fashionable kleuren met een zijdezachte poedertextuur en een matching eyeliner in ossenbloedrood. C01 Une Touche ProvoCATRICE.
CATRICE Limited Edition Provo 
CATRICE Provo Cushion Powder Lips, €4,99
De Cushion Powder Lips in een roze of lichtpaarse tint geven een intense kleur en creëren een zijdezachte matte finish op de lippen. C01 Raspberry Belle & C02 Berry Bow.
CATRICE Limited Edition Provo 
CATRICE Provo Scented Powder, €4,99
Fijngemalen, transparante body powder met een aangename geur en een subtiele, glanzende finish. C01 Transparent Shimmer.
CATRICE Limited Edition Provo 
CATRICE Provo Volume Lash Dust, €3,99
Microfijne, witte poederdeeltjes intensifiëren het volume van de wimpers. Aanbrengen bovenop de mascara. Maak het geheel af met een laatste laag mascara voor een geweldig effect. C01 Irresistible Eyes.
CATRICE Limited Edition Provo 
CATRICE Provo Gradation Blush, €3,99
Zorgt voor een stralende teint: de powder blush in roze of lichtpaars. Iedere blush bestaat uit een lichte glanzende tint en een donkere, matte tint die samen blenden voor een mooi kleurverloop. C01 Raspberry Belle & C02 Berry Bow.
CATRICE Limited Edition Provo 
CATRICE Provo Nail Lacquer, €2,99
Nagellakjes met een iriserend effect en een langdurige formule.  C01 Provocative Pearls, C02 Mauve Magnifique, C03 RoSé- ducteur, C04 Berry Bow & C05 Silk Sense.


Ik vind dit een erg mooie collectie, want ik hou zelf wel van koele en roze tinten. Vooral de nagellakjes, de cushion powder lips en het oogschaduwpalette vind ik er al erg mooi uitzien. Hier ga ik dan ook zeker een kijkje bij nemen!

De Limited Edition Provo is verkrijgbaar van half mei tot en met juni 2017.

Reacties

Populaire posts