Essence LE Life Is Like A Festival

Het festival seizoen zit er weer aan te komen. Er daar speelt Essence handig op in met de vanaf eind mei tot en met juni verkrijgbare nieuwe essence trend edition Life is a Festival  Het is een vrolijke en vooral zomerse collectie. Kijken jullie mee?Essence Life Is A Festival duo blush – € 3,39

Een helder duo van abrikoos en roze met een tikkeltje neon voor een ultrafrisse blos op je wangen! Verkrijgbaar in Hippie, Hippie, Hooray

Essence Life Is A Festival lipstick – € 2,39

Perfect dekkende lipsticks in bordeaux, neon pink en rozenhout voor de perfecte party mood. Verkrijgbaar in Good Vibes Only, Stay Hippie en Live, Love, Laugh.

Essence Life Is A Festival Eyeshadow Stick – € 2,59

Langhoudende zachte eyeshadow stick, voor supersnelle accenten in goud en rozenhout. Verkrijgbaar in de kleuren: Live, Love, Laugh en Wild Heart, Gypsy Soul.

Essence Life Is A Festival velvet matt lip top coat – € 2,39

Deze top coat geeft elke lipstick een fluweelzachte, matte finish. Dé liplook voor elk festival! Verkrijgbaar in Good Vibes Only.

Essence Life Is A Festival peace concealer palette – € 2,59

Nude-, bruin- en rosétinten voor een egale huid – ook als je de hele nacht hebt gedanst! Verkrijgbaar in Piece Of Peace.

Essence Life Is A Festival nail polish – € 1,99

Hoogglans lakjes in bordeaux, roze en rozenhout: de ultieme lente-update voor je nagels. Verkrijgbaar in de kleuren: Good Vibes Only, Stay Hippie en Live, Love, Laugh.

Essence Life Is A Festival festival hair jewellery tattoos – € 1,99

Haartattoos in goud en neon tinten zijn de coolste haaraccenten voor elk festival! Verkrijgbaar in Do More What Makes You Hippie!

Essence Life Is A Festival finger and body jewel tattoos – € 1,99

Trendy tattoos in de vorm van peace-tekens, pijlen en tribal figuren als gave statement voor op je lichaam en vingers. Drie sheets. Verkrijgbaar in Great Memories Last Forever

Essence Life Is A Festival Pouch – € 2,99

In dit tasje met tribal design kun je al je belangrijke festival spulletjes als lipstick en geld kwijt. Verkrijgbaar in Bohemian Like You.

Essence Life Is A Festival Refreshing Hair Fragrance – € 3,39

Deze geurende spray met verzorgende oliën geeft je haar een verfrissende boost. Verkrijgbaar in You’ll Moonwalk Alone.
Ik vind de Essence Life Is A Festival collectie een erg vrolijke en leuke collectie!  De collectie is vanaf eind mei tot en met juni te koop bij de Kruidvat. Wat vinden jullie van deze collectie?

Reacties

Populaire posts