Doorgaan naar hoofdcontent

10 redenen waarom de zomer leuk is...

https://pietervanforeest.nl/actueel/gezond-de-zomer-in
 Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!


  1.  Het is eerder licht en het blijft buiten s'avonds ook langer licht. Dit vind ik toch wel het allerfijnst van de zomer.
  2. Dagjes uit zijn toch wel de leukste dingen om in de zomer te doen. Lekker snuffelen in winkeltjes of naar een dierentuin. Heerlijk!
  3. IJsjes! Een zomer zonder ijsjes klopt eigenlijk gewoon niet. En dan het liefst yoghurtijsjes.
  4. Eindelijk kan de zomerkleding weer uit de kast en de warmere kleding erin. En ook is het fijn dat ik dan weer mijn slippers aankan. Want daar loop ik zowat de hele zomer op !
  5. Zomer eten! Zoals ijsjes, salades, watermeloen en smoothies. Als het warm is heb je toch minder zin om warme maaltijden te eten en vaak kies ik dan voor een salade. Iets dat ik zomers altijd lekkerder vind dat in de winter.
  6. Ook geen onbelangrijk fijn iets van de zomer, je hebt beter licht voor het maken van foto's en video's. In de zomer is het dan ook altijd makkelijker om aan je blog en/of youtube kanaal te werken, want het beeld is gewoon zoveel beter!
  7. Mijn kruidenplantjes die goed groeien. Want laten we eerlijk zijn, zonder zon en warmte zijn kruidenplantjes ook niet vooruit te branden met het groeien.
Tja, en toen kwam ik bij nummer 8 en wist ik niets meer te bedenken. Dus het worden dan maar 7 redenen waarom de zomer leuk is. In plaats van de 10 redenen.


 Wat vinden jullie fijn aan de zomer?Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?