Doorgaan naar hoofdcontent

Lifehack - armbanden omdoen met een pantykous

Afbeeldingsresultaat voor bangles

Iedereen kent deze armbanden wel, de welbekende bangles. Ze zien er heel mooi uit, maar vaak zijn ze lastig om om te krijgen. Soms krijg je ze niet eens over je hand heen. En kan je ze niet eens dragen. Maar met deze handige tip krijg je ze heel makkelijk om en ook weer af! 

Het enige wat je ervoor nodig hebt om de bangles makkelijk om te krijgen is een pantykousje. Doe de pantykous om je hand en doe nu de bangles om. Je zult zien dat het nu echt veel makkelijker gaat dan zonder dit pantykousje.

En wanneer je de bangles weer af wilt doen, doe je ook het pantykousje weer om. En dan onder de bangles door halen. Nu krijg je ze ook heel makkelijk van je hand. Dat het nu zo makkelijk is om de bangles om en af te doen, komt doordat de pantykous glad is. Hierdoor glijden de bangels er makkelijker overheen dan zonder de pantykous!


Reacties

  1. Wow nice article

    http://www.buddy2web.com/2017/06/ladkiya-dhokha-kyu-deti-hai.html

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.