Doorgaan naar hoofdcontent

Lifehack - armbanden omdoen met een pantykous

Afbeeldingsresultaat voor bangles

Iedereen kent deze armbanden wel, de welbekende bangles. Ze zien er heel mooi uit, maar vaak zijn ze lastig om om te krijgen. Soms krijg je ze niet eens over je hand heen. En kan je ze niet eens dragen. Maar met deze handige tip krijg je ze heel makkelijk om en ook weer af! 

Het enige wat je ervoor nodig hebt om de bangles makkelijk om te krijgen is een pantykousje. Doe de pantykous om je hand en doe nu de bangles om. Je zult zien dat het nu echt veel makkelijker gaat dan zonder dit pantykousje.

En wanneer je de bangles weer af wilt doen, doe je ook het pantykousje weer om. En dan onder de bangles door halen. Nu krijg je ze ook heel makkelijk van je hand. Dat het nu zo makkelijk is om de bangles om en af te doen, komt doordat de pantykous glad is. Hierdoor glijden de bangels er makkelijker overheen dan zonder de pantykous!


Reacties

  1. Wow nice article

    http://www.buddy2web.com/2017/06/ladkiya-dhokha-kyu-deti-hai.html

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?