Doorgaan naar hoofdcontent

Lifehack - armbanden omdoen met een pantykous

Afbeeldingsresultaat voor bangles

Iedereen kent deze armbanden wel, de welbekende bangles. Ze zien er heel mooi uit, maar vaak zijn ze lastig om om te krijgen. Soms krijg je ze niet eens over je hand heen. En kan je ze niet eens dragen. Maar met deze handige tip krijg je ze heel makkelijk om en ook weer af! 

Het enige wat je ervoor nodig hebt om de bangles makkelijk om te krijgen is een pantykousje. Doe de pantykous om je hand en doe nu de bangles om. Je zult zien dat het nu echt veel makkelijker gaat dan zonder dit pantykousje.

En wanneer je de bangles weer af wilt doen, doe je ook het pantykousje weer om. En dan onder de bangles door halen. Nu krijg je ze ook heel makkelijk van je hand. Dat het nu zo makkelijk is om de bangles om en af te doen, komt doordat de pantykous glad is. Hierdoor glijden de bangels er makkelijker overheen dan zonder de pantykous!


Reacties

  1. Wow nice article

    http://www.buddy2web.com/2017/06/ladkiya-dhokha-kyu-deti-hai.html

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!