Doorgaan naar hoofdcontent

Tip! Maak zelf je ijsjes!

https://www.margriet.nl/koken/afkoelen-lekkerste-ijsjes/
Het is nu officieel zomer en bij de zomer horen natuurlijk ijsje. Nu kan je heel simpel een ijsje kopen of een groot pak ijsjes klaar leggen in de vriezer. Maar je kan ook heel makkelijk zelf ijsjes maken. Veel leuker en ook heel makkelijk om te doen. Ik deel een aantal van mijn favoriete zelf maak ijsjes recepten met jullie!

Banaan-mango ijsjes

Volle yoghurt
Banaan
Mango
Vanillesuiker

Pureer de stukjes banaan en mango in de blender en doe hier de yoghurt bij. Voeg hier een zakje vanillesuiker aan toe en blend alles nog een keer goed. Giet het mengsel nu in ijsvormpjes en laat het een nachtje in de vriezer staan, zodat ze goed hard worden.

Aardbeien ijsjes

Aarbeien
Water
Vanille suiker
Citroensap

Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes. Doe ze in de blender samen met het water, de vanille suiker en het citroensap. Giet het mengsel nu in ijsvormpjes en laat het een nachtje in de vriezer staan, zodat ze goed hard kunnen worden.

Citroenijsjes

Citroen
Water
Poedersuiker

Snijd de citroen doormidden en pers beide helften uit. Meng de citroen met water en voeg hier wat poedersuiker aan toe. Dit zodat het ijsjes niet veel te zuur wordt. Giet het nu in de ijsvormpjes en laat het een nachtje in de vriezer staan, zodat de ijsjes goed hard kunnen worden.


Dit zijn echt mijn drie meest favoriete ijsjes om zelf te maken voor in de zomer. En zoals je ziet heb je er niet veel voor nodig en heb je ze snel gemaakt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?