Doorgaan naar hoofdcontent

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?Afbeeldingsresultaat voor eigen mening
Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?


 Zelf vind ik het een absolute no go dat anderen voor jou gaan bepalen wat goed is en wat fout. Ik hou daar dan ook echt niet van. Wel vind ik dat je altijd met elkaar kan overleggen en het in overweging kan nemen wat de ander zegt. Bijvoorbeeld als familie of vrienden iets zeggen. Maar voelt het voor je zelf goed zoals jij het doet, en het doet niemand kwaad of is niet schadelijk, dan moet je het gewoon doen.

Maar als bijvoorbeeld iemand voor jou gaat bepalen wat voor kleding je draagt en hoe je alles moet doen, dat gaat mij te ver. Oké, ik wil best raad aannemen. Maar ik laat niet mijn leven over nemen door een ander. Als ik mijn kleding prima vind of wat dan ook, wie is een ander dan om mij hier de les over te lezen. Ieder zijn eigen mening en smaak. De een zijn smaak hoeft niet die van de ander te zijn en je hoeft ook een ander je wil niet op te leggen.

Dus doe gewoon wat goed voelt. En laat een ander zeker niet je hele leven voor je bepalen.


Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!