Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?
Catrice Travelight Story EYE SHADOW PALETTE – € 6,99

Twaalf poeder oogschaduws met verschillende effecten, een spiegeltje en een applicator; alles vind je in dit must-have palet. Verkrijgbaar in de kleur Travel Lust.

Catrice Travelight Story BLUSH & BRONZE – € 4,99

Twee subtiele, glanzende nuances blush & bronzer creëren een frisse en natuurlijk gebruinde teint. Verkrijgbaar in de kleur From Dusk Till Dawn.

Catrice Travelight Story DIANT GLOW MIST – € 3,99

Deze verfrissende spray geeft een subtiele glans – voor een fantastische zomerse gloed.

Catrice Travelight Story COOL & MATT PRIMER STICK – € 3,99

Krijg een perfect matte teint met de Cool & Matt Primer Stick. Gebruik als basis onder foundation of individueel voor een frisse look. Verkrijgbaar in de kleur Transparent.

Catrice Travelight Story COOL & MATT LIP COLOUR – € 4,99

Crèmige textuur gecombineerd met intensieve, matte kleuren. Met extra voordeel: een gaaf cool effect. Verkrijgbaar in de kleuren Refreshed Red en Chilly Orange.

Catrice Travelight Story LIQUID LINER – € 2,99

Metallic, glossy pastelblauw en nachtblauw met een matte finish creëren expressieve oogmake-up stijlen. Verkrijgbaar in de kleuren Skyline en Deep Dark Waters.

Catrice Travelight Story NAIL LACQUER – € 2,39

Langhoudende nagellakjes met verschillende effecten in een unieke verpakking. Verkrijgbaar in de kleuren Chilly Orange, Skyline, Deep Dark Waters en Salty Shimmer Sunset.

Ik vind de collectie erg mooi vormgegeven en ik ga ook zeker een kijkje nemen zodra de collectie in het schap staat.

Reacties

Populaire posts