Doorgaan naar hoofdcontent

Essence LE Cubanita

De nieuwe trend edition Cubanita staat in het teken van de tropische Caribien. Reis met Essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Van juli tot augustus staat alles in het teken van Caribische flair met zomerse kleuren en tropische verpakkingsdesigns.Een zomerse collectie, kijk snel mee !
Essence Cubanita Jumbo Highlighter – € 3,89

Fijne metallic glanspigmenten verzekeren je van een zomerse gloed – het schitterende palmboom dessin en de exotische kokosgeur creëren meteen een Cubaans strandgevoel.

Essence Cubanita Wet Look Lip Laquer – € 2,59

Vloeibare lipkleur in roze en paars, met krachtige dekking en een superglanzend effect. Verkrijgbaar in de kleuren: Kisses From Havana en ¡Hola Guapa!

Essence Cubanita balmy tint – € 2,39

Geeft de lippen een langhoudende roze tint – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen is de kleur lichter of intenser.

Essence Cubanita gel eyeliner pen – € 1,99

Metallic turkoois en roze eyeliner pen met een hoge dekking, voor langhoudende waterproof make-up stijlen. Verkrijgbaar in de kleuren: ¡Buena Vista, Baby!  en ¡Hola Guapa!

Essence Cubanita cushion eyebrow ink – € 2,89

Het innovatieve kussentje is doordrenkt met vloeibare wenkbrauw inkt en geeft precies de juiste hoeveelheid textuur af. Een laag is ideaal voor lichtere huidtypen, twee lagen zijn perfect voor brunettes.

Essence Cubanita duo eye brow styler – € 2,59

Het ene uiteinde is voor het kammen van de wenkbrauwen, het andere voor het aanbrengen van diverse wenkbrauwproducten – speciaal geschikt voor vloeibare en gelachtige texturen zoals de Cushion Eyebrow Ink.

Essence Cubanita baking & banana powder – € 3,89

De losse poeder in een zachte, lichtgele tint is ideaal voor de ‘baking’ techniek of voor het gebruik als matte highlighter.

Essence Cubanita nail polishnail polish – € 1,99

De “essence beauty friends” community heeft deze als winnaars gekozen: vier zomerse nagellakken met sterke dekking en een superglanzend effect. Verkrijgbaar in de kleuren: Kisses From Havanna, ¡Hola Guapa!, Do You Hear La Musica en Bienvenida A Palm Beach.

Essence Cubanita cosmetic bag – € 2,99

Schattig make-up tasje van canvas, compleet met bananenprint en grappige tekst – perfect voor het opbergen van beautyproducten.

Een vrij standaard collectie, alhoewel ik het banaantje er wel schattig uit vind zien. Ik denk echter niet dat ik iets van deze collectie ga kopen. De collectie ligt vanaf juli tot en met augustus in de schappen van Essence. Wat vinden jullie van de collectie?

Reacties

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!