Doorgaan naar hoofdcontent

Essence LE Cubanita

De nieuwe trend edition Cubanita staat in het teken van de tropische Caribien. Reis met Essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Van juli tot augustus staat alles in het teken van Caribische flair met zomerse kleuren en tropische verpakkingsdesigns.Een zomerse collectie, kijk snel mee !
Essence Cubanita Jumbo Highlighter – € 3,89

Fijne metallic glanspigmenten verzekeren je van een zomerse gloed – het schitterende palmboom dessin en de exotische kokosgeur creëren meteen een Cubaans strandgevoel.

Essence Cubanita Wet Look Lip Laquer – € 2,59

Vloeibare lipkleur in roze en paars, met krachtige dekking en een superglanzend effect. Verkrijgbaar in de kleuren: Kisses From Havana en ¡Hola Guapa!

Essence Cubanita balmy tint – € 2,39

Geeft de lippen een langhoudende roze tint – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen is de kleur lichter of intenser.

Essence Cubanita gel eyeliner pen – € 1,99

Metallic turkoois en roze eyeliner pen met een hoge dekking, voor langhoudende waterproof make-up stijlen. Verkrijgbaar in de kleuren: ¡Buena Vista, Baby!  en ¡Hola Guapa!

Essence Cubanita cushion eyebrow ink – € 2,89

Het innovatieve kussentje is doordrenkt met vloeibare wenkbrauw inkt en geeft precies de juiste hoeveelheid textuur af. Een laag is ideaal voor lichtere huidtypen, twee lagen zijn perfect voor brunettes.

Essence Cubanita duo eye brow styler – € 2,59

Het ene uiteinde is voor het kammen van de wenkbrauwen, het andere voor het aanbrengen van diverse wenkbrauwproducten – speciaal geschikt voor vloeibare en gelachtige texturen zoals de Cushion Eyebrow Ink.

Essence Cubanita baking & banana powder – € 3,89

De losse poeder in een zachte, lichtgele tint is ideaal voor de ‘baking’ techniek of voor het gebruik als matte highlighter.

Essence Cubanita nail polishnail polish – € 1,99

De “essence beauty friends” community heeft deze als winnaars gekozen: vier zomerse nagellakken met sterke dekking en een superglanzend effect. Verkrijgbaar in de kleuren: Kisses From Havanna, ¡Hola Guapa!, Do You Hear La Musica en Bienvenida A Palm Beach.

Essence Cubanita cosmetic bag – € 2,99

Schattig make-up tasje van canvas, compleet met bananenprint en grappige tekst – perfect voor het opbergen van beautyproducten.

Een vrij standaard collectie, alhoewel ik het banaantje er wel schattig uit vind zien. Ik denk echter niet dat ik iets van deze collectie ga kopen. De collectie ligt vanaf juli tot en met augustus in de schappen van Essence. Wat vinden jullie van de collectie?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Waarom het leuk is dat de zomer voorbij is...

Yes, de zomer is eindelijk voorbij. De herfst is mijn favoriete seizoen, op de winter na dan. Heerlijk weer de herfst en straks de winter. En omdat ik er zo blij mee ben, maar waarschijnlijk sommigen van jullie niet, een aantal redenen waarom het leuk is dat de zomer voorbij is!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!