Doorgaan naar hoofdcontent

make-up zomertrends

 

Deze zomer is al volop bezig en daarmee ook de make-up trends van deze zomer. Ik ben op onderzoek uitgegaan wat nu deze zomer de trends op make-up gebied zijn. En ik heb er best wat kunnen vinden. Benieuwd? Kijk dan snel mee naar de make-up trends van deze zomer!


  •  Een trend die eigenlijk nooit weggeweest is, is de smokey eye. De toch wel meest bekende en meest gebruikte kleuren voor smokey eyes zijn toch de donkere tinten, zoals bruin, paars en groen. Maar voor de zomer is de keus uit pasteltinten, zoals babyblauw, lila en zachtroze. Als je echt een statement wilt maken met je look voeg dan wat metallic oogschaduw toe in de binnenste ooghoeken.
     
  •  Stroben en contouren is helemaal hip en happening. En dan niet met combinatie van een bronzer en een licht poeder. Deze zomer gebruiken we gouden tinten om te highlighten en breng je schaduwen aan met blush. Weer heel anders, maar erg zomers en mooi.
  • De eyeliner wordt vervangen door het oogpotlood. En breng het oogpotlood op de onderste wimperrand aan in plaats van boven het oog. Een simpel lijntje onder het oog is al voldoende.
  • Ook een trend die altijd wel zal blijven is de nude trend. Dit keer geld hoe minder make-up, des te beter. Dus geen lagen make-up op je gezicht maar zo neutraal mogelijk.
  • Roze is deze zomer echt de trend kleur. Voor zowel op de lippen, wangen als op de ogen. Roze is namelijk de kleur voor jeugdige frisheid. En sluit daarom goed aan op de nude trend.
  • Matte lipkleuren zijn deze zomer helemaal uit het beeld verdwenen. Glanzende lippen is nu de trend.
  • Een en dezelfde kleur op je lippen en ogen is deze zomer helemaal in. Dus niet meer dat je of de nadruk legt op je ogen of op je lippen, deze zomer leg je het op allebei.
Persoonlijk vind ik de smokey eye en de nude trend toch wel de mooiste en leukste trends. Ook de roze trend vind ik wel wat. Voor de rest, ah ja, deze hoeven van mij niet zo. Vooral de glossy liptrend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?