Doorgaan naar hoofdcontent

New- in Max & More 2in1 Glossy Lipsticks

 
Max & More is het make-up merk van de Action. Regelmatig heeft dit merk nieuwe producten in het assortiment. De 2in1 glossy lipsticks zaten al een tijdje in het assortiment van Max & More. Elke keer liep ik er eigenlijk aan voorbij. Maar laatst besloot ik ze dan toch maar eens te gaan testen! Benieuwd hoe ik deze Max & More 2in1 Glossy Lipsticks vind? Lees dan snel verder!

Voor een setje van twee glossy lipsticks betaal je €1,99. Totaal geen geld dus. Maar dan is het nog maar de vraag of het product zelf ook wat is of dat het een totale flop is.

 
Ik kocht vijf verschillende setjes. In elk setje zitten een roze tint en een rood tint. Wat mij opvalt is dat deze erg lijken, qua product dan, op de lipstains van Max Factor. Daar had je ook een lipstain/lipstick en een transparante gloss in het setje. Links zien jullie alle roodtinten en rechts alle roze tinten. Dit zijn naar mijn weten alle kleuren van de 2in1 Glossy Lipsticks.

 
Als eerste de roze tinten. Roze tinten zijn toch wel mijn meest favoriet. En ik vind dan ook echt alle kleuren in dit rijtje mooi. De kleuren drogen vrij snel mat op en voelen totaal niet plakkerig aan. Dus je zou zelfs de kleuren zonder de gloss kunnen gebruiken, als je liever matte lippen hebt. De kleuren blijven ook nog een vrij goed zitten voor een product dat per glossy lipstick maar €1,- kost. De gloss is verder een basic gloss en verder niet echt interessant. De geur van alle glossy lipsticks is vrij zoetig. Hier moet je wel van houden, maar de geur is ook zo weer verdwenen. Dus een groot probleem is het niet, vind ik.

 
Dan de rood tinten. Van rood ben ik zelf altijd minder fan, altijd al geweest. Alleen de kersen tinten en de echt bordaux en donkerrood tinten vind ik echt mooi. Maar felrood, ik hou er niet zo van. Zo vind ik de tweede en de derde kleur niet echt mijn kleuren. Ik heb ze beide opgehad en ik kan maar niet wennen aan die kleuren. Op zich staan deze kleuren mij wel en dan met name classic red. Maar het is gewoon niet mijn ding. Ik word er altijd maar kriebelig van. En met een oranje ondertoon is al helemaal niets voor mij, staat eenvoudig weg niet bij mijn ondertoon. Wel is de kwaliteit van de roodtinten ook goed en ook deze drogen mat op. Wel vind ik de roodtinten, en dan echt alle tinten, een stuk mooier als ze mat zijn.

De Max & More 2in1 Glossy Lipsticks vind ik goed van kwaliteit. Sommige kleuren zijn mat mooier dan glanzend, dus bij sommige kleuren laat ik de gloss weg. Maar voor €1,99 per set van twee vind ik het een erg goede prijs en kwaliteit!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?