Doorgaan naar hoofdcontent

New-in charcoal producten van de Action

 
Producten met houtskool zijn al een hele tijd hip en happening. Overal is het inmiddels wel te vinden. En nu ook bij de Action. Laatst kwam ik bij de Action en daar zag ik bij de huidverzorging een aantal producten liggen met houtskool erin. Ik besloot het erop te wagen! Ben je benieuwd wat ik van deze producten vind? Lees dan snel verder!


 
Als eerste deze porienstrips. Deze schijnen niet helemaal nieuw te zijn, maar dus al een tijdje in het schap te liggen. Maar ik kan jullie wel zeggen dat ik deze een stuk beter vind werken dan de normale variant die ik altijd bij de Action kocht. Je hebt een pakje met strips voor je neus en een pakje met strips voor je voorhoofd en je kin. Maar deze laatste kan je ook prima op je neus plakken. Ik vind deze erg goed werken en ze maken mijn porien goed schoon. 
 
 
Naast de porienstrips hadden ze ook reinigingsdoekjes met houtskool. Ik was hier wel erg benieuwd naar. Het pakje vind ik er al goed en netjes uitzien. En zo zwart als houtskool.
 
 
En niet alleen het pakje is zo zwart als houtskool, ook de doekjes zijn dit. Maar niet gevreesd, als je met de doekjes over je huid gaat geven deze geen kleur af. De doekjes reinigen erg goed, vind ik zelf. Na een doekje gebruikt te hebben, merk ik dat mijn huid een stuk schoner en zachter aanvoelt. Ook merk ik dat puistjes en andere onzuiverheden met deze doekjes veel minder worden. Dus zeer zeker een aanrader!

Mocht je bij de Action in de buurt zijn, neem dan zeker een kijkje bij deze producten. Ze zijn echt de moeite waard!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?