Catrice LE Blessing Browns

Bruine lippen was een trend die in de jaren 90 helemaal hip was en nu is deze trend weer terug. De Limited Edition Blessing Browns van Catrice zorgt voor statement lippen in kleuren als warm karamel, mahonie rood en pruimkleurig bruin. Ik ben zelf erg benieuwd naar deze collectie. Kijk snel mee!
Catrice Blessing Browns MATT LIP LINER – € 2,59

De kleur gecoördineerde Lip Liners passen perfect bij de Melting Lip Colours. Met een langhoudende, matte textuur die de kleur intensifieert en ervoor zorgt dat deze langer blijft zitten. Verkrijgbaar in de kleuren Café Au Lait, Crème Brulée, Tarte Au Chocolat en Macaron Kiss.

Catrice Blessing Browns METALLIC LIQUID LIP LINER – € 3,59

Met een metallic finish en viltstiftpunt applicator creëert de Liquid Lip Liner unieke lip looks. Verkrijgbaar in de kleuren Copper To Go en Rosé Frappé.

Catrice Blessing Browns MELTING LIP COLOUR – € 4,99

Crèmige textuur met medium dekking en een glanzende finish. Verkrijgbaar in de kleuren Café Au Lait, Crème Brulée, Tarte Au Chocolat en Macaron Kiss.

Catrice Blessing Browns MATT LIP CREAM – € 3,99

Hoge pigmentatie met een super matte finish die de lippen niet uitdroogt. Verkrijgbaar in de kleuren Café Au Lait, Café Noir, Mousse Au Chocolat en Plum Sucrée.

Het is dan wel niet een hele grote collectie, maar wel een die ik zeker weten prachtig vind. En ik kan dan ook echt niet wachten om een aantal van deze uit te proberen. De collectie is vanaf half september tot en met half oktober te koop.

Reacties

Populaire posts