Doorgaan naar hoofdcontent

DIY kerst tip - Handlettering kerst

typografische kerst art-print met een kerstboom van woorden in zwart-wit
Je kan kerstdecoratie en andere versieringen natuurlijk kant-en-klaar kopen. Maar nog leuker is het om ze zelf te maken. En een DIY voor kerst die erg leuk om te maken is, is kerst handlettering. Daar ga ik je vandaag wat meer van laten zien en geef ik jullie ook gelijk wat tips over hoe je kerst handlettering leuk als kerst decoratie kan verwerken.
 Kerst handlettering is eigenlijk hetzelfde als gewone handlettering, alleen gebruik je kerst teksten in plaats van gewone teksten en quotes.

Je kan deze heel leuk verwerken op bijv. een memobord met klem. Of je stopt deze in een fotolijstje. Ook is het leuk om deze maken op stevig karton, er allemaal kleine kaartjes van te maken en met en lint en kleine knijpertjes hier een slinger van te maken. Je kan er echt alle kanten mee op. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens een feestelijk geheel.

Een aantal mooie voorbeelden van kerst handlettering.

typografische kerst art-print met een kerstboom van woorden in zwart-wit

 Sounds like jalynn!marissa wrote this and ive never changed a caption before! cool! hello

 Handlettering door www.marijketekent.nl

 Make it a December to Remember.  Zwart witte Kerstkaart met mooie boodschap.

Handlettering door www.marijketekent.nl 
 Nog een extra tip: Kleur de kerst handlettering in met echte kerstkleuren. Maakt het net wat feestelijker en mooier. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?