Doorgaan naar hoofdcontent

Max & More Glow & Highlight paletten

 
 Dat ze bij de Action ook make-up verkopen is bij iedereen wel bekend. De ene keer is het flut, terwijl juist een andere keer het echt top is. En deze keer kwam ik zo'n topper tegen. Namelijk de Max & More Glow & Highlight paletten. 
De glow & highlight paletten zijn er in twee varianten. Een warm palette en een koel palette. Ze hebben geen van beide namen, dus laten we ze maar zo noemen. En de highlighters die erin zitten, zijn werkelijk prachtig! En voor maar €1,99

 
Dit is het warme glow & highlight palette. De verpakking is niet echt bijzonder te noemen en voelt ook vrij goedkoop. Maar voor €1,99 kan je ook geen luxe verpakking verwachten. De highlighters hebben wel namen. De eerste rij: Angle White, Summer Sigh, Gentle Peony. De tweede rij: Pale Marble, Soft Sand, Lush Terra.
 
 
Zoals je ziet allemaal warme kleuren. De pigment is echt heel erg goed. En de kleur is ook echt heel erg mooi. Je hebt dus ook niet veel nodig voor een mooie glow. Wat ook erg fijn is, is dat de pans vrij groot zijn. Hierdoor kan je er heel makkelijk met je kwast in.
 
 
Dit is het koele palette met alleen maar koele kleuren. Veel blauwe en grijze tinten, wat ik eerst wel wat wennen vond. Want ik had nog niet echt blauwe highlighters gezien. Maar ik vind het altijd wel leuk om dan gewoon te proberen. Ook van dit palette is het een simpele verpakking. Maar het draait om de highlighters!

De eerste rij: Angle White, Subtle Tundra, Purple Shadow. De tweede rij: Pale Marble, Peaceful Calm, Mild Marble. De kleuren Angle White en Pale Marble zitten ook in het warme highlighter palette.

 
 Ook bij dit palette is de pigment gewoon ontzettend goed. Ik ben daar echt heel erg tevreden over. De highlighters vind ik echt heel mooi, terwijl ik had verwacht dat dit niet zo zou zijn door hoe ze eruit zien in het palette. Maar op de huid zien ze er uit compleet anders uit. Mooi voor bij een winterlook!

Echt, als je in de buurt van de Action komt moet je deze zeker gaan halen. Beide paletten zijn echt heel erg mooi en hebben een super pigment! En voor €1,99 hoef je zeker niet te twijfelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?