Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe hobby! Handlettering

Afbeeldingsresultaat voor wat is handlettering
Ik heb al een tijdje een nieuwe hobby en het leek mij wel een leuk idee om jullie te vertellen wat deze nieuwe hobby is. Nu hebben jullie het eigenlijk al kunnen lezen in de titel. Het is namelijk handlettering. En vandaag ga ik jullie iets meer vertellen over deze nieuwe hobby van mij!
Ongeveer een 4 maanden geleden kwam ik dit tijdens een van mijn snuffel sessies op pinterest tegen. En ik vond het wel erg leuk om te zien. Tekenen heb ik altijd erg leuk gevonden, dus ik dacht dat handlettering ook wel wat voor mijn zou zijn. Dus besloot ik het te gaan proberen. Ik haalde wat fineliners, stiften en een schetsboek bij de Action en besloot aan de slag te gaan met handlettering.

Wat is handlettering nu eigenlijk?
Handlettering is het moderne kalligraferen. Misschien ken je het wel van oude boeken, hierin werden sierlijk getekende letters in gemaakt. Tegenwoordig is het weer helemaal terug populair om zelf sierlijke letters te tekenen. Maar nu heeft het dus de naam handlettering gekregen!

En ik vind het echt een leuke hobby. Binnenkort laat ik jullie mijn handlettering DIY's zien in een video!

Mijn eigen pinterestbord voor handlettering inspiratie!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?