Essence LE BOOtiful Nights


 

Het is Oktober en dat kan maar een ding betekenen, Halloween staat voor de deur! In oktober brengt Essence de nieuwe trend edition Bootiful Nights uit, speciaal voor Halloween! Kijken jullie mee?Essence Bootiful Nights eyeshadow palette – € 3,99

Superzachte oogschaduwen in zilver-metallic, zwart en parelmoer voor een spannend spel van licht en donker. Verkrijgbaar in No Tricks, Just Treats.

Essence Bootiful Nights s)cream contouring set – € 3,39

Contouring set met twee crème texturen in zwart en wit voor intense contrasten! Verkrijgbaar in Too Cute To Spook

Essence Bootiful Nights duo pencil lip, eye & face – € 1,99

Duo lippotloden in zwart & wit en zilver & bloedrood om naar hartelust mee te werken op ogen, lippen en gezicht. Verkrijgbaar in I’m a Ghost Writer en You Look Bootiful Tonight.

Essence Bootiful Nights liquid matt lipstick – € 2,39

De vloeibare textuur droogt mat op na het aanbrengen. Voor langdurig zwart, donkerpaars of bloedrood getinte lippen. Verkrijgbaar in de kleuren No More Bat Days, When Did I Park My Broom? en You Make My Heart Go Boo.

Essence Bootiful Nights nail polish – € 1,99

Drie langhoudende nagellakken in zwart, bloedrood en wit – in een flesje met heksenhoed erop! voor heftige nagels! Verkrijgbaar in de kleuren I Witch You Were Here, Dawn Of The Red en Let’s Boo-gy-Woogy.

Essence Bootiful Nights glow in the dark top coat – € 1,99

Een semi-transparante, licht pompoen getinte top coat met glow in the dark effect. Voor magische nagels. Verkrijgbaar in Witch Off The Light.

Essence Bootiful Nights Nail Decoration – € 1,99

Zelfklevende griezel-oogjes en glow in the dark stickers met Halloween plaatjes voor een spooky manicure.

Essence Bootiful Nights make-up and powder sponges – € 2,99

Met deze make-up en poedersponsjes is het aanbrengen van je Halloween make-up kinderspel. De sponsjes zijn uitwasbaar. Verkrijgbaar in The Boo Crew.

Essence Bootiful Nights lashes – € 2,99

Sexy kattenwimpers voor de langste wimpers – de ultieme Halloween eyecatcher! Herbruikbaar. Verkrijgbaar in Hello Queen and Pumpkin.

Een erg leuke collectie voor Halloween. En het leuke is dat Halloween steeds populairder wordt in Nederland. De collectie is vanaf oktober in de winkels bij Kruidvat.

Reacties

Populaire posts