Bespaartips voor je kerstcadeaus

Afbeeldingsresultaat voor bespaartips voor je kerstcadeaus

 De kerst komt steeds dichterbij. En daarmee ook de periode van het shoppen van kerstcadeaus. Vaak kan het nog best duur zijn wanneer je kerstcadeaus gaat shoppen. En aangezien de november en december maand toch al duren maanden zijn, kunnen een aantal bespaartips nooit kwaad. Daarom deel ik met jullie mijn bespaartips voor kerstcadeaus!

Dat je bespaart, wil natuurlijk niet zeggen dat je cadeaus minder goed zijn. Daar hoef je dus echt niet bang voor te zijn.

  •  Koop je kerstcadeaus tijdens een sale. Hierdoor heb je eenzelfde cadeau, maar dan met veel korting. Wat ook nog eens extra handig is, omdat je zo geld overhoudt voor andere cadeaus. Of iets anders leuks.
  • Wat ook echt superhandig is om te doen, is om een paar maanden van te voren al je cadeaus te kopen. De cadeaus zijn dan niet alleen een stuk goedkoper dan met kerst, maar je vermijdt ook nog eens de kerstdrukte in de winkels. En de cadeaus kan je simpelweg in je kast opbergen tot het kerst is.
  • In plaats van een duur en groot cadeau, kan je ook verschillende kleine cadeaus kopen. Zo heb je meer cadeaus voor minder geld.
  • De gouden tip! Stel een budget vast. Dus welk bedrag je voor een cadeau wil uitgeven. En dan is het belangrijk je er ook aan te houden. Dan weet je in ieder geval zeker dat je binnen je budget blijft en niet te veel uitgeeft.
  • Voor leuke cadeaus hoef je echt niet naar de dure winkels te gaan. Zo kan je vaak ook al leuke budget cadeaus vinden bij bijv. de Action.
  • Ook kan je dingen zelf maken en deze als cadeau geven. Zo kan je een cadeau een meer persoonlijke touch geven!

Reacties

  1. Goede tips! Ik kijk ook altijd of ik cadeautjes met korting kan scoren, en in de Action vind je inderdaad leuke budget cadeautjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts