Doorgaan naar hoofdcontent

Bespaartips voor je kerstcadeaus

Afbeeldingsresultaat voor bespaartips voor je kerstcadeaus

 De kerst komt steeds dichterbij. En daarmee ook de periode van het shoppen van kerstcadeaus. Vaak kan het nog best duur zijn wanneer je kerstcadeaus gaat shoppen. En aangezien de november en december maand toch al duren maanden zijn, kunnen een aantal bespaartips nooit kwaad. Daarom deel ik met jullie mijn bespaartips voor kerstcadeaus!

Dat je bespaart, wil natuurlijk niet zeggen dat je cadeaus minder goed zijn. Daar hoef je dus echt niet bang voor te zijn.

  •  Koop je kerstcadeaus tijdens een sale. Hierdoor heb je eenzelfde cadeau, maar dan met veel korting. Wat ook nog eens extra handig is, omdat je zo geld overhoudt voor andere cadeaus. Of iets anders leuks.
  • Wat ook echt superhandig is om te doen, is om een paar maanden van te voren al je cadeaus te kopen. De cadeaus zijn dan niet alleen een stuk goedkoper dan met kerst, maar je vermijdt ook nog eens de kerstdrukte in de winkels. En de cadeaus kan je simpelweg in je kast opbergen tot het kerst is.
  • In plaats van een duur en groot cadeau, kan je ook verschillende kleine cadeaus kopen. Zo heb je meer cadeaus voor minder geld.
  • De gouden tip! Stel een budget vast. Dus welk bedrag je voor een cadeau wil uitgeven. En dan is het belangrijk je er ook aan te houden. Dan weet je in ieder geval zeker dat je binnen je budget blijft en niet te veel uitgeeft.
  • Voor leuke cadeaus hoef je echt niet naar de dure winkels te gaan. Zo kan je vaak ook al leuke budget cadeaus vinden bij bijv. de Action.
  • Ook kan je dingen zelf maken en deze als cadeau geven. Zo kan je een cadeau een meer persoonlijke touch geven!

Reacties

  1. Goede tips! Ik kijk ook altijd of ik cadeautjes met korting kan scoren, en in de Action vind je inderdaad leuke budget cadeautjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?