Essence LE Made To Sparkle

 

Essence bestaar alweer bijna 15 jaar, wat gaat het toch snel! En dat viert het merk met de feestelijke collectie, Made To Sparkle! In deze glamoureuze lijn zitten zowel metallic als glinsterende effecten en prismatinten. Kijken jullie mee?



Essence Made To Sparkle highlighting & transforming prismatic palette – € 3,99

Het palet met vier pasteltinten voorzien van een prismafinish zorgt voor highlights op oogschaduw, blush of lipstick. Hoe donkerder de basiskleur, des te intenser het prismatische effect. Verkrijgbaar in Don’t Let Anyone Ever Dull Your Sparkle.

Essence Made To Sparkle highlighting eye pen – € 2,59

Hoog gepigmenteerde cream highlighter met een zijdeachtige textuur in een praktische penvorm – perfect om de zone onder de wenkbrauw, de ooghoeken of de jukbeenderen te accentueren. Verkrijgbaar in de kleuren Highlight In Your Eyes en It’s Time To Party.

Essence Made To Sparkle highlighting glow drops – € 3,89

Deze vloeibare highlighter doseert gemakkelijk met een handig pipetje. Je kunt het zó aanbrengen of mixen met je foundation voor een stralende teint. Verkrijgbaar in Oh, It’s So Glow!

Essence Made To Sparkle rose gold liquid eyeliner – € 2,89

De eyeliner met een hoge dekking in glamourous rosé goud zorgt voor een trendy effect en is dé eye-catcher van je look! Verkrijgbaar in You Were Born To Sparke!

Essence Made To Sparkle velvet metallic liquid lipstick – € 2,89

Long-lasting liquid lipsticks met een hoge dekking in rosé goud en koper verenigen de megatrends mat and metallic die op geen enkel feestje mogen ontbreken. Verkrijgbaar in de kleuren Star Of The Party en Get Some Sparkle On!


Essence Made To Sparkle nail polish – € 1,99

Nagellak met een hoge dekking in rosé goud, paars, roze en wit met verschillende effecten – als metallic of sparkle – die de nagels in partyaccessoires omtovert. Verkrijgbaar in de kleuren Glam Like BAM!, Don’t Be Too Shy To Shine, Celebrate Good Times en Party Of Your Life.

Essence Made To Sparkle sequin matt top coat – € 1,99

De textuur van de top coat met shiny gouden pailletten wordt mat als hij droog is, zo krijgen de nagels een unieke look. Verkrijgbaar in Pour Some Glitter Me!

Essence Made To Sparkle surprise bag – € 2,39

De surprise verjaardagshighlight: een verrassing, verstopt in een verpakking vol met glitterpailletten.

Essence Made To Sparkle is een hele leuke en zeker sprankelende collectie.De collectie is vanaf november te koop bij de Kruidvat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?