Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Step Into Magic Wonderland

Een winter wonder land!Van half november tot midden december komt Essence met de nieuwe trend edition Step Into Magic Wonderland. Een editie met veel kleur, glamour en glitter.


Essence Step Into Magic Wonderland Eyeshadow Palette – € 4,99

Dit oogschaduwpalet met negen fantastische kleuren en effecten als mat, metallic en fluweel is perfect om veelkleurige looks te creëren à la Alice in Wonderland. Verkrijgbaar in de kleur One Way Road To Wonderland.

Essence Step Into Magic Wonderland dazzling eye & lip pencil – € 1,89

De speciale textuur geeft intense kleuraccenten in cool zilver of roze voor ogen en lippen. Deze magische potloden maken alles mooier! Verkrijgbaar in de kleuren Pink Dreams Are Made Of This en Chrome Into My Life.

Essence Step Into Magic Wonderland Highlighter – € 3,59

Deze highlighter poeder met zilverglanzende pigmenten doet je huid glanzen als die van een elfje. Verkrijgbaar in de kleur Sprinkle Fairy Dust Wherever You Go.

Essence Step Into Magic Wonderland colour changing lipbalm – € 2,39

Een heerlijk zachte lippenbalsem in een mooi blikje verandert op je lippen van lichtroze in helder fuchsia – it’s magic! Verkrijgbaar in Just A Daydream Away.

Essence Step Into Magic Wonderland pure glitter lipstick – € 2,59

De licht dekkende textuur bevat glitter pigmentten in zilver, roze en paars. Voor een sprankelende mond! Verkrijgbaar in de kleuren Chrome Into My Life, Pink Dreams Are Made Of This en Elfin Whispers.

Essence Step Into Magic Wonderland melted chrome nail polish – € 2,59

Nagellak in vier fascinerende kleuren met een effect van gesmolten metaal. Spiegeltje spiegeltje op je nagels! Verkrijgbaar in de kleuren Elfin Whispers, Pink Dreams Are Made Of This, Chrome Into My Life en Beat The Winter Blues.

Essence Step Into Magic Wonderland eyebrow & lash top coat – € 2,59

Een roze top coat voor over je mascara of voor op je wenkbrauwen: statement look! Verkrijgbaar in Pink Dreams Are Made Of This.

Essence Step Into Magic Wonderland Lashes – € 2,99

Deze kunst- wimpers maken je ogen magisch mooi! Met wimperlijm. Verkrijgbaar in Take Me To Wonderland.
Een erg leuk winterse collectie. De collectie vanaf half november tot en met half december te koop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?