Doorgaan naar hoofdcontent

2x winterse theerecepten
Afbeeldingsresultaat voor winterse thee recepten
 Als er iets is dat fijn is om op een koude winterdag te drinken, dan is dit wel een lekker kopje verse thee. En dan niet die kant-en-klare uit een zakje, maar met echt verse ingredienten. Ik deel vandaag mijn twee favoriete winterse thee varianten met jullie. Heerlijk voor op een koude winterdag, maar eenvoudig te maken.


Winterse kruidenthee

3 kaneelstokjes
3 steranijs
2 schijven sinaasappel
1 theelepel honing per kop
een stukje verse gember voor een verwarmend effect

Doe de ingrediënten, behalve de honing, in een theepot en giet er kokend water over. Laat dit tien minuten trekken. Voeg naar smaak honing toe. (Let wel wel op dat de schil van de sinaasappel goed schoongemaakt is, doe dit voor dat je deze gaat gebruiken)

Kaneel gember thee

3 kaneelstokjes
een halve gember (in blokjes)
2 schijven sinaasappel
Eventueel honing

Doe de ingrediënten in een theepot en giet er kokend water over. Laat tien minuten trekken. Voeg naar smaak honing toe.
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?