Catrice LE Dazzle Bomb


CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
Als je van glitters houdt, is dit echt de collectie voor jou! Catrice komt half december met de Dazzle Bomb collectie. Die werkelijk perfect voor de komende feestdagen is! Kijk mee naar deze glitterende collectie!
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Loose Dazzle Dust, €2,89
De losse, fijne glitters zorgen voor glinsterende highlights op je gezicht, je lichaam of je nagels. Strooi het op je nagellak wanneer deze nog niet droog is, strijk het met een kwast op een willekeurige plek op je gezicht of lichaam of mix het met je bodylotion.
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Cosmic Body Sparkle Fluid, €6,99
De vloeibare textuur bevat glinsterende deeltjes die een stralende glans op je huid toveren. Door de pipet te gebruiken kun je goed doseren hoeveel je nodig hebt.
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Holographic Blushing Papers, €2,99
De zachte textuur zorgt voor een frisse teint met een natuurlijke roze kleur op je wangen. C01 Champagne Shower.
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Eye & Lip Powder Palette, €5,99
Poedertexturen met verschillende effecten variërend van glans tot hele opvallende glans. De poeder kan gebruikt worden als oogschaduw of als lippoeder. C01 Dazzle Now Or Never.
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Dazzliner, €3,59
Geschikt om te gebruiken als eye-liner of als toplaag bij je oogschaduw: de vloeibare eyeliner met kwastje bevat extreem fijne glitterdeeltjes. C01 Iridescent Eyes.
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Dazzling Lip Colour, €4,59
De lipstick met crèmeachtige textuur zorgt voor een prachtige, felle kleur met glinstereffect en het voelt als een waar genot op je lippen. C01 Electric Lilac, C02 Precious Plum, C03 Prismatic Pink, C04 Radiant Red & C05 Bronzed Reflection.
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Dazzle Nail Lacquer, € 3,59
Een felle glinsternagellak zorgt ervoor dat je nagels extra opvallen – kan solo worden gebruikt, maar ook als top coat. C01 Rose Quartz, C02 Gem of Stones & C03 Amethyst
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb
CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb Glitter Peel Off Base & Top Coat, €2,99
Moeite met het verwijderen van je nagellak? Met deze Glitter Peel-Off Base & Top Coat is dat geen probleem meer! Je kunt het ook gebruiken als een verstevigende laag om je nagels te beschermen of als een glanslaag over je andere nagellak. C01 Transparent.


Werkelijk een prachtige collectie! Ik ben echt gek op glitters, dus ik ga zeker een kijkje nemen als deze collectie in het schap staat. Vooral de lipsticks vindt ik erg mooi en ik ga dan ook zeker proberen deze te bemachtigen!

Reacties

Populaire posts