Doorgaan naar hoofdcontent

Oud & nieuw decoraties

Feest styling | Oud en Nieuw feest versiering tips - door Stijlvol Styling Woonblog www.stijlvolstyling.com

De kerst staat bijna alweer voor de deur. Nog maar 11 dagen en dan is het weer zover. Maar laten we oud & nieuw ook niet vergeten! Want dit komt ook al heel snel. En wat ook leuk is, is om je huis te versieren voor oud & nieuw! Zo ga je feestelijk gedecoreerd het nieuwe jaar in! Kijk mee naar een aantal leuke decoraties die ik vond voor oud & nieuw!


Feest styling | Oud en Nieuw feest versiering tips - door Stijlvol Styling Woonblog www.stijlvolstyling.com
Goud lint kan je gebruiken om een vaasje of een weckpot mee te versieren en zo helemaal new year proof te maken.Goud en zwart en altijd een goede combinatie.

oud-en-nieuw-decoratie
Leuk voor een oud & nieuw tafel. Eigenlijk hetzelfde idee als met de kerst, maar dan met oud & nieuw.

Decoreren voor een oud en nieuw feest | Éénig Wonen
Banners kan je heel makkelijk maken van wat stukken karton en een lint of touw. Je kan deze maken in zwart/zilver/wit of in zwart/goud. Zelf vind ik de laatste combinatie het mooist.


Een ster hier en een ster daar!
Veilige sterretjes! Knip uit goudpapier sterren en maak deze vast aan een dun draad. Erg leuk als guirlande.

New Years Eve mason jar centerpieces
Leuke houders voor rietjes, maar ook erg mooi als waxine houders op een oud & nieuw tafel!

Kerstmis is nog maar net achter de rug en je moet alweer origineel uit de hoek komen? Met deze ideetjes krijg je ongetwijfeld complimenten en kan je je fee
Of combineer de vorige met deze wit met gouden veren. Volgens mij een top combinatie!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?