Doorgaan naar hoofdcontent

Prachtige ooglooks voor de kerst

copper eye make-up
Zelf vind ik het altijd leuk om een mooie make-up look voor de kerst te maken. En om er dus met de feestdagen op je kerst best uit te zien. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar wat inspiratie voor mooie ooglooks. Want zeg nu zelf, met een mooie ooglook maak je ook gelijk een mooie make-up look! Ik vond een aantal erg mooie inspiratie looks op pinterest. Kijk snel mee naar de looks!


copper eye make-up
Echt een prachtige nude / gouden look. Vooral de ooglook vind ik erg mooi.
 
Make-up inspiratie - ooglook voor grijs-groen-blauwe ogen
Wil je wat extra kleur in je ooglook, dan kan je altijd wat kleur onder je ogen aanbrengen.

Shopping: Christmas make-up
Ook goud met rood is een prachtige kerstcombinatie. 

oogmake-up-herfst

Inspiratie Kerst make-up!

Double Eyeliner + Matte Plum Lips
Deze drie gouden ooglooks kunnen altijd voor de kerst. Zelf zou ik er nude lips bij doen. Maar mocht je helemaal voluit willen gaan dan kan je er ook een bordeaux kleur bij dragen op je lippen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?