Doorgaan naar hoofdcontent

Recept - Cranberry Saus


Afbeeldingsresultaat voor cranberry saus

Vandaag deel ik weer een kerstrecept met jullie. Namelijk het recept om zelf cranberry saus te maken. Dit is toch wel een van de meest bekende sauzen bij gerechten voor de kerst. En ook erg gezond. Dus lees snel verder hoe je deze saus zelf kan maken!
Wat heb je nodig?
  • 250 gr cranberries
  • 3 stuks steranijs
  • 2 kaneel stokjes
  • 200 gram (1 cup) suiker
  • 360 ml (1,5 cup) verse sinaasappelsap
 Hoe maak je de Cranberry Saus
  1. Doe alle ingredienten samen in een steelpan en breng aan de kook. Zodra alle suiker is opgelost zet je het vuur lager.
  2. Laat het zachtjes koken tot alle cranberries zijn open gesprongen. Haal van het vuur en verwijder de steranijs en de kaneel stokjes. Pureer met een staafmixer tot het glad is.Let wel op dat je de saus nog heet is, dus pas op met de stoom.
  3. Zodra gepureerd haal je de saus door een zeef om alle velletjes te verwijderen.
Erg lekker bij wild en gevogelte! Maar ook lekker bij een dessert!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?