Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE It Pieces Holographic


Een It Pieces collectie betekend altijd dat de assortiments update van Catrice er aan zit te komen. Deze It Pieces collectie staat in het teken van allemaal holografische producten.Vanaf half januari ligt de collectie in de winkel.
 

Catrice Holographic It Pieces Light Spectrum Strobing Brick – € 4,99

Poederpalet met vijf verschillende pastelkleuren die afzonderlijk of gemengd kunnen worden aangebracht voor een fantastische look. Verkrijgbaar in de kleur Candy Cotton.


Catrice Holographic It Pieces Spectra Light Eyeshadow Glow Kit – € 4,99

Highlighting oogschaduw met één metallic en twee holografische tinten. Verkrijgbaar in de kleuren Manic Pixie Dream Girl en The Last Unicorn.

Catrice Holographic It Pieces Rock Couture Liquid Liner – € 3,89

Met de coole uitstraling en het fijne kwastje is de Rock Couture Liquid Liner een absolute musthave. Verkrijgbaar in de kleur These White Stripes.

Catrice Holographic It Pieces Prisma Chrome Lipstick – € 4,99

Metallic effecten voor lippen met een elegante en volle look. De lipstick met romige structuur biedt een perfecte dekking met slecht één applicatie. Verkrijgbaar in de kleuren: Good Nudes!, Blue & Berry’s, Mystical Mermaid en Rusty Rose.

Catrice Holographic It Pieces Galactic Highlighter Drops – € 4,99

De rosékleurige highlighter bevat licht reflecterende pigmenten voor een prachtige glans. De vloeibare highlighter wordt als finishing touch aangebracht bovenop de foundation. Deze drops zorgen voor een stralende look op de jukbeenderen, maar ook onder de wenkbrauw en bij de hals. Verkrijgbaar in de kleur Spaceshuttle.

Catrice Holographic It Pieces Dewy Wetlook Stick – € 4,99

Deze transparante glossy stick met licht reflecterende pigmenten zorgt voor een trendy dauwachtige en glanzende teint. Verkrijgbaar in de kleur Splash’nGlow.

Catrice Holographic It Pieces Spectra Light Effect Nail Lacquer – € 3,59

Nagellak met een uniek scala aan effecten: hoogglans met een langhoudende formule en holografische effecten. Verkrijgbaar in de kleuren Iridescent Illusion, Irregular Galaxies, Down The Milky Way en Holo Enchantment.

Een leuke Trend Editie, waarvan je de producten ook terug gaat zien in het vaste assortiment.Ben benieuwd wat de rest van het vernieuwde assortiment ons gaat bieden. De collectie is vanaf half januari tot en met half februari te koop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?