Catrice LE It Pieces Holographic


Een It Pieces collectie betekend altijd dat de assortiments update van Catrice er aan zit te komen. Deze It Pieces collectie staat in het teken van allemaal holografische producten.Vanaf half januari ligt de collectie in de winkel.
 

Catrice Holographic It Pieces Light Spectrum Strobing Brick – € 4,99

Poederpalet met vijf verschillende pastelkleuren die afzonderlijk of gemengd kunnen worden aangebracht voor een fantastische look. Verkrijgbaar in de kleur Candy Cotton.


Catrice Holographic It Pieces Spectra Light Eyeshadow Glow Kit – € 4,99

Highlighting oogschaduw met één metallic en twee holografische tinten. Verkrijgbaar in de kleuren Manic Pixie Dream Girl en The Last Unicorn.

Catrice Holographic It Pieces Rock Couture Liquid Liner – € 3,89

Met de coole uitstraling en het fijne kwastje is de Rock Couture Liquid Liner een absolute musthave. Verkrijgbaar in de kleur These White Stripes.

Catrice Holographic It Pieces Prisma Chrome Lipstick – € 4,99

Metallic effecten voor lippen met een elegante en volle look. De lipstick met romige structuur biedt een perfecte dekking met slecht één applicatie. Verkrijgbaar in de kleuren: Good Nudes!, Blue & Berry’s, Mystical Mermaid en Rusty Rose.

Catrice Holographic It Pieces Galactic Highlighter Drops – € 4,99

De rosékleurige highlighter bevat licht reflecterende pigmenten voor een prachtige glans. De vloeibare highlighter wordt als finishing touch aangebracht bovenop de foundation. Deze drops zorgen voor een stralende look op de jukbeenderen, maar ook onder de wenkbrauw en bij de hals. Verkrijgbaar in de kleur Spaceshuttle.

Catrice Holographic It Pieces Dewy Wetlook Stick – € 4,99

Deze transparante glossy stick met licht reflecterende pigmenten zorgt voor een trendy dauwachtige en glanzende teint. Verkrijgbaar in de kleur Splash’nGlow.

Catrice Holographic It Pieces Spectra Light Effect Nail Lacquer – € 3,59

Nagellak met een uniek scala aan effecten: hoogglans met een langhoudende formule en holografische effecten. Verkrijgbaar in de kleuren Iridescent Illusion, Irregular Galaxies, Down The Milky Way en Holo Enchantment.

Een leuke Trend Editie, waarvan je de producten ook terug gaat zien in het vaste assortiment.Ben benieuwd wat de rest van het vernieuwde assortiment ons gaat bieden. De collectie is vanaf half januari tot en met half februari te koop.

Reacties

Populaire posts