Catrice Assortimentsupdate Lente/Zomer 2018

Elk Half jaar komt Catrice met een assortimentsupdate en komen er weer heel veel nieuwe producten bij. De nieuwe producten moeten vanaf februari in de schappen te komen liggen maar hier alvast een hele mooie preview voor jullie!



Catrice INSTANT GLAM EYESHADOW PALETTE – € 6,99

De acht hippe kleuren van de vier duo-oogschaduws zijn perfect met elkaar te combineren. De applicator heeft een vorm die de bolling van het ooglid volgt en maakt het aanbrengen extra gemakkelijk.

Catrice SPECTRALIGHT EYESHADOW GLOW KIT – € 4,99

Highlighting oogschaduws met één metallic tint en twee holotinten voor oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Catrice The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette – € 4,99

Fris opstaan met een mooie natuurlijke look? Dat kan met dit The Fresh Nude palette met een handige bronzing en highlight poeder.

Catrice PRECIOUS PIGMENTS LOOSE EYESHADOW – € 3,99

De zes oogschaduws met metallic en glinsterende effecten kunnen afzonderlijk of gemengd worden aangebracht – de dekking wordt per applicatie intenser.

Catrice PROFESSIONAL ARTIST EYESHADOW PALETTE – € 9,89

Meesterstuk! 16 long-lasting ultra gepigmenteerde poeder oogschaduws met effecten die variëren van mat tot glinsterend, samengevoegd in één palet. Het oogschaduwpalet biedt oneindig veel mogelijkheden voor prachtige looks! Van naturel tot opvallend!

Catrice ART COULEURS EYESHADOW – € 2,89

De collectie bestaat uit zestien (dit zijn zes nieuwe kleuren) verschillende oogschaduwtinten met prachtige texturen, intens gepigmenteerd en met of zonder metallic efect. Voor een onweerstaanbare look. Ze zitten nu los in een doosje dat je ze ook ls

Catrice ART COULEURS COLLECTION PALETTE – € 2,99

Je eigen oogschaduwpalet in een handomdraai! Vanaf januari 2018 biedt CATRICE met de nieuwe Art Couleurs Eyeshadows een nieuwe tool waarmee je je eigen palet samenstelt. Er is keuze uit 21 verschillende klik-in oogschaduws, waaronder drie highlighters. De kleuren zijn gemakkelijk en snel te vervangen. Ook ideaal voor onderweg! Dit palet bevat een spiegeltje en biedt ruimte voor vier oogschaduws die je zelf uitkiest.

Catrice SILICONIC EYESHADOW SHADER BRUSH – € 2,99

De gladde siliconenkwast is perfect geschikt voor het aanbrengen van oogschaduw met een créme- of poedertextuur. Daarnaast kun je er snel en precies mee werken. Gemakkelijk en snel te reinigen.

Catrice DEWY EYE GLOSS PEN – € 3,59

De transparante glossy pen geeft je oogmake-up de perfecte wet & glow finishing touch.

Catrice ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA LIFESTYLEPROOF 24H – € 3,99

Jouw ‘partner in crime’ voor elke dag! Deze diepzwarte, waterproof mascara geeft wimpers extreem veel volume en is tegelijkertijd sport- en transpiratiebestendig.

Catrice LASHES TO KILL PRO INSTANT VOLUME MASCARA 24H – € 4,99

Deze ultrazwarte supermascara geeft meer volume dan ooit. Voor wimpers met een fenomenale catwalk-look. Ook verkrijgbaar in een waterproof versie.

Catrice ROCK COUTURE LIQUID LINER – € 3,89

Dankzij de coole verpakking en het fijne kwastje is de Rock Couture Liquid Liner een absolute must-have voor je make-upcollectie. Verkrijgbaar in drie onweerstaanbare kleuren met effecten van glitter tot chrome.

Catrice All Matt Plus Shine Control Powder

Catrice BROW HERO 2IN1 BROW POMADE & CAMOUFLAGE WATERPROOF – € 3,99

Voor wenkbrauwen on fleek! De pommade is ideaal om de wenkbrauwen te shapen en te accentueren. De lichte tint zorgt voor de perfecte omlijsting. De waterproof fomule houdt je wenkbrauwen de hele dag in vorm.

Catrice DEWY WETLOOK STICK – € 4,99

De transparante glossy stick met lichtreflecterende pigmenten geeft elke look een trendy dauwachtige, glanzende finish.

Catrice HOLO TO PRISMA HOLOGRAPHIC STICK – € 4,59

De zilverachtige crèmetextuur mengt zo gemakkelijk dat je het holo effect met gemak aan je look toevoegt. De stick is handig om mee te nemen – een must-have voor in je handtas!

Catrice GALACTIC HIGHLIGHTER DROPS – € 4,99

Een rosé highlighter met lichtreflecterende pigmenten die zorgt voor een buitenaardse glow. De vloeibare textuur breng je solo of over de foundation aan. Voor een galactic look op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw of subtiel op het decolleté. 

Catrice LIGHT CORRECTING SERUM PRIMER – € 4,59

Deze vloeibare primer met lichtreflecterende pigmenten geeft je huid direct een mooie egale, zongekuste teint. Kan direct op de huid of over de foundation worden aangebracht.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 

Catrice HD LIQUID COVERAGE PRECISION CONCEALER – € 3,99

Met de ultrafijne applicator breng je de concealer uiterst nauwkeurig aan. De textuur zorgt voor een perfecte dekking. Verkrijgbaar in drie naturel tinten.

Catrice PRIME AND FINE ANTI-SHINE FIXING SPRAY – € 4,59

Het nieuwe maatje van onze Prime And Fine Anti-Shine Base: deze spray verfrist de teint, matteert en verlengt de houdbaarheid van je make-up.

Catrice LIGHT ILLUSION LOOSE POWDER – € 5,59

Soft focus voor een perfecte teint! De losse poeder met een lichtgele kleur lijkt je gelaat in warm licht te zetten en zorgt voor een mooie egale finish. Kan direct op de huid gebruikt worden of in combinatie met foundation. Verrijkt met gele klei.

Catrice LIGHT SPECTRUM STROBING BRICK – € 4,99

Prachtig poederpalet met vijf verschillende pastelkleuren die afzonderlijk of gemengd kunnen worden aangebracht – voor een trendy look! Verkrijgbaar in drie varianten.

Catrice CALIFORNIA IN A BOX BRONZER & BLUSH PALETTE- € 9,89

Twee matte bronzing poeders, een glinsterende poeder en een matte blush bieden talloze mogelijkheden voor een warme stralende look. De top coat in een prachtige warme goudtint kun je individueel gebruiken of in combinatie met de andere poeders.

Catrice FILTER IN A BOX PHOTO PERFECT FINISHING PALETTE – € 9,89

Met deze matte poeders in vier tinten perfectioneer je je teint professioneel. Gebruik blauw voor een koel en licht effect, roze voor een frisse look, geel voor een warme uitstraling en bruin voor een zonnige teint. De tinten kunnen individueel worden gebruikt, maar zijn ook perfect te mixen. De top coat gebruik je als glanseffect.

Catrice GALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW PALETTE – € 9,89

Deze vier holografische highlighters werden gekozen als mooiste tinten door meer dan 13.000 CATRICE fans die online hebben gestemd. De highlighters zorgen voor een prachtige glow en hebben een dauwachtig effect.

Catrice LIGHT IN A BOX HIGHLIGHTER PALETTE – € 9,89

Vier poeder highlighters voor een stralende glow. Het palet bevat daarnaast een glinsterende poeder die je gebruikt als topper of mengt met de highlighters voor extra glanseffect.

Catrice CREATRICE LIP PALETTE – €7,99

Dit palet bevat een primer, acht gekleurde lipcrèmes en een goudkleurige highlighter voor de mooiste liplooks. Een spiegeltje en de duo-applicator maken dit palet ideaal voor onderweg!

Catrice LIP ARTIST PRO PALETTE – € 9,89

Een mengzone, duo-kwast en een ruime keuze aan kleuren maken dit palet de ultieme tool voor oneindig veel individuele liplooks. Zwart, wit, drie basiskleuren en tien tinten met een zijdezachte matte finish kunnen eindeloos met elkaar worden gemixt en gematcht.

Catrice PRISMA CHROME LIPSTICK- € 4,99

Metallic tinten voor lippen met een elegante look én extra volume. De romige lipstick biedt een perfecte dekking in slechts één applicatie.

Catrice MATTLOVER LIPSTICK PEN -€ 4,99

De handige lipstick pen kleurt je lippen in ‘no time’ mooi mat en voelt heerlijk zacht aan. Verkrijgbaar in verschillende nude tinten en in fellere trendkleuren – voor een onweerstaanbare look!

Catrice PRISMA LIP GLAZE – € 3,99

De formule met medium dekking en intense metallic en holo-effecten geeft je liplook een special effect! De glaze kan solo of als top coat over de lipstick worden gebruikt.

Catrice Ultimate Colour Lipstick – € 3,99

Vier nieuwe tinten lipstick die de collectie verrijken en een tikkeltje edgy zijn.

Catrice ULTIMATE DARK LIP GLOW – € 4,99

De zwarte textuur geeft lippen een intens donkere tint, afhankelijk van de pH-waarde van de huid. Verrijkt met zwarte bessenolie.

Catrice PURE PIGMENTS LIP LACQUER – € 3,99

Een lipgloss met intense dekking en een trendy, nat glanzende finish. De smalle tip maakt het nauwkeurig aanbrengen extra gemakkelijk.

Catrice Ultimate Matt Lipsticks – € 3,99

Maar liefst zes nieuwe matte kleuren lipstick in hele mooie dagelijkse tinten, ik ben fan!

Catrice LIP TREATMENT – € 3,99

Deze romige lippenbalsem met een subtiele citrusgeur kun je dag en nacht gebruiken om je lippen te verzorgen en gaaf te houden. Verrijkt met voedende shea butter.

Catrice PRIME AND FINE LIP COLOUR REMOVER – € 3,59

Even snel je longlasting lipstick verwijderen? Geen probleem met Lip Color Remover! De transparante geltextuur met Aloë Vera reinigt snel en grondig zonder een spoortje achter te laten.

Catrice Nail Lacquer – € 2,99

Veel nieuwe kleuren komen er bij in het assortiment, de kleuren zijn helemaal klaar voor het voorjaar en de zomer.

Catrice SPECTRA LIGHT EFFECT NAIL LACQUER – € 3,59

Nagellak met een scala aan unieke effecten: hoogglans met een langhoudende formule gecombineerd met een holo finish.

Catrice SHAKE & SEAL TOP COAT – € 3,59

Voor nagels die schitteren in de kleuren van de oceaan en de koralen die op de zeebodem groeien! De top coat geeft je nagellak een opvallend prisma effect en is ook solo te gebruiken. Tip: goed schudden voor gebruik.

Catrice POWER GEL 2IN1 BASE & TOP COAT – € 2,99

Deze polish egaliseert en beschermt de nagels en is de ideale basis voor je nagellak. Ook perfect te gebruiken als topcoat voor extra glans en houdbaarheid van je nagellak. Voor een mooie manicure, dagenlang!

Catrice SUPER DRY GLOSS TOP COAT – € 2,99

De Super Dry Gloss Top Coat droogt niet alleen je nagellak in een oogwenk, maar zorgt ook direct voor hoogglans. De krachtige formule zorgt ervoor dat je nagellak extra lang houdt.

Catrice LUXCHROME 2IN1 BASE & TOP COAT – € 2,99

De Base & Top Coat op waterbasis vormt de start van je LuxChrome look. Deze lak zorgt ervoor dat de LuxChrome extra lang houdt. Kan worden gebruikt als topper over de nagelpoeder of als basis- of toplaag voor de Foil Effect Polish.

Catrice LUXCHROME FOIL EFFECT POLISH – € 3,99

Wow! Spiegelglanseffect op je nagels! Breng de polish aan over de droge LuxChrome 2in1 Base & Top Coat. Afwerken met de LuxChrome 2in1 Base & Top Coat en je hebt dagenlang plezier van vloeibaar zilver op je nagels.

Catrice LUXCHROME NAIL POWDER KIT – € 7,99

Chroom, holo of glinsters op je nagels! Strooi de nagelpoeder op de vochtige ICONails nagellak en verras jezelf met een uniek effect over je favoriete nagellak. Perfect te combineren met de LuxChrome 2in1 Base & Top Coat.

En wat vinden jullie van de nieuwe producten, ik moet zeggen dat ik best wel enthousiast ben over deze update. Er zitten hele mooie nieuwe oogschaduw producten bij en ook veel mooie lipsticks. Opvallend dat er dit keer weinig nieuws bij is qua foundations en andere gezichtsproducten, maar aan de andere kant, die waren ook gewoon al goed. De nieuwe producten moeten vanaf februari de winkels binnen druppelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?