Even een teken van leven...

Halloootjes,

Ik dacht, laat ik maar even een teken van leven geven.

Hoe het bij jullie is weet ik niet, maar hier vallen de mussen bijna dood van het dak door de warmte. Gelukkig is het nu alweer een stukje koeler dan afgelopen week toen het boven de 30 graden was. Toen was het echt niet te harden en vielen de mussen bijna letterlijk dood van het dak. Ik had gehoord dat er weer een hittegolf aan zit te komen. Ik hoop het maar van niet, want dat is toch echt niet te doen. Laat het maar rond de 27 graden blijven, dat vind ik hoog zat.

Zoals jullie ook zien heb ik de lay-out van mijn blog maar weer eens omgegooid en ben ik terug gegaan naar een ouden lay-out. Vind ik er toch wel veel fijner uitzien. Misschien wel niet zo heel modern, maar dat hoeft ook niet van mij. Als het maar fijn werkt.

Mocht je je afvragen waarom jullie haast geen gesponsorde artikelen zien, dat komt door dat ik bij bijna alle pr-bureau's uit de bestanden ben gehaald. Waarschijnlijk omdat ik niet meer de hele week blog en over ben gegaan naar youtube. Echt zo raar en oneerlijk. Andere die overgaan naar youtube blijven gewoon hun pr houden, maar ik wordt eruit geknikkerd. Ah ja, misschien maar weer gewoon opnieuw opbouwen. Echt komkommertijd om het maar zo te noemen.

Op youtube is mijn kanaal gegroeid met best wel wat volgers erbij. Video's maken vind ik nog steeds heel leuk om te doen.

En tja, verder gaat gewoon alles zijn gangetje. De ene keer beter dan de andere keer. Maar dat zal een ieder wel hebben.

Geniet van de zomer! Met hopelijk geen hittegolf meer!

Groetjes,
Marjolein.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts