#Cityproof met de nieuwe Nivea Urban Skin producten

https://www.mupload.nl/img/9qihzq99e7i.jpg 
 Nivea heeft nu twee nieuwe Urban Skin producten uitgebracht. De nivea peel-off urbon skin detox mask en de nivea 3-in-1 urban skin claywash. Beide producten zijn bedoeld om de huid diep te reinigen en te beschermen tegen de invloeden van de stad. Zoals luchtvervuiling e.d. Benieuwd naar de nieuwe producten? Lees dan snel verder!


 https://www.mupload.nl/img/zj0opuntk.jpg
De Nivea peel-off urban skin detox mask is zoals de naam al zegt een peel-off masker. Wat wil zeggen dat je dit masker aanbrengt en op laat drogen. Als deze dan geheel droog is, kan je deze erin een keer afhalen zonder dat je er water voor hoeft te gebruiken. Dit vind ik persoonlijk altijd een van de fijnste masker om te gebruiken. 
 https://www.mupload.nl/img/o1py35j5c.jpg
Dit peel-off masker bevat zwarte rijst en groene thee extract. En wanneer je het masker aanbrengt ruik je de groene thee extract ook gelijk erg goed. Iets wat ik zelf erg lekker vind ruiken. Dity masker verwijdert dode huidcellen en schilfers en vermindert de stressfactoren van buitenaf, zoals dus luchtvervuiling. En iets dat ik zelf ook een pluspunt vind is dat het de poriën verkleint.
 
 https://www.mupload.nl/img/9n5m5pdli0l.jpg
 En zo ziet het masker eruit op je huid. Je kan het masker een tot twee keer per week aanbrengen. Het duurt ongeveer 20 minuten tot het masker volledig is opgedroogd. Daarna is het er ook weer heel makkelijk af te halen in een keer. Zelf merkte ik echt dat mijn huid na het masker gebruikt te hebben veel zachter was, schilfertjes veel minder waren en mijn huid ook strakker en schoon aanvoelde. Echt een fijn peel-off masker!

Prijs €9,99

 
https://www.mupload.nl/img/neazx6xppij.jpg
Het tweede product is een 3-in-1 product, namelijk de urban skin detox clay wash. Deze kan je zowel als scrub, wash en als masker gebruiken. Altijd handig, een product dat als meerder producten te gebruiken is. Eerst dacht ik dat het grijs dat je ziet op de tube de verpakking was, maar dit is dus al het product zelf in de tube. Leuk dat je al kan zien hoe het product eruit ziet als het nog in de verpakking zit.
 
 https://www.mupload.nl/img/lw8uvp.jpg
De clay wash bevat groene thee extract, natuurlijke klei en zwarte rijst. Net als het peel-off masker verfijnt ook deze de poriën en matteert de huid. Ikzelf vind dit product het fijnst als masker, maar ook als scrub of als wash is deze erg fijn. Ik kies er alleen zelf eerder voor om deze als masker te gebruiken, want als je het masker er naderhand weer afwas scrub je ook gelijk je huid door de scrub deeltjes die erin zitten.


 https://www.mupload.nl/img/v1tknm3d.jpg
 Mijn vader testte voor mij de detox clay wash als masker en mijn vader vond deze erg fijn. Je merkt goed dat de huid, na het masker 3 - 5 minuten op de huid te hebben gehad, veel zachter is en ook mooi mat is. Ook weer een erg fijn product!

 Prijs €8,99 


https://www.mupload.nl/img/0lmh0ccn.jpg
Beide nieuwe producten uit de nivea urban skin lijn vind ik echte aanraders en kan ik je dan ook zeker aanbevelen!


Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf naar mij zijn opgestuurd. Dit is niet van invloed op mijn mening!

Reacties

Populaire posts