Bescherm je haar met de Wella Invigo sun haarproducten

Nu de het weer steeds warmer wordt en de zomer ook steeds weer dichterbij komt, is het niet alleen belangrijk je huid goed te verzorgen tegen de zon e.d maar ook je haar. Want bedenk maar eens hoe stroef je haar is als je terug komt van een dagje strand. En om dan je haar weer in optimale conditie te krijgen, komen daar de Wella Invigo Sun producten goed van pas.


De Wella Invigo Sun producten zitten in een zacht gele verpakking, wat al gelijk een zomerse uitstraling heeft. Ook de geur is erg lekker, een frisse zomerse geur. De invigo sun-blend bevat:

  • Oranje bloesem parfum
    Een modern bloemige geur voor een verfrissend zomers gevoel
  • Pro-vitamine B5
    Helpt het haar te hydrateren na blootstelling aan de zon.
  • Vitamine E
    Helpt beschermen tegen haarbeschadiging veroorzaakt door de zon.
De 'na het zonnen' producten zijn de after sun cleansing shampoo en de after sun express conditioner. Beiden bevatten pro-vitamine B5 en de SUN-Blend. Deze zijn om je haar te reinigen na blootstelling aan zand en zeezout en om je haar weer te herstellen.

Zelf merk ik dat de shampoo goed je haar reinigt en de conditioner maakt mijn haar echt heel zacht en laat het ook erg mooi glanzen. En natuurlijk de heerlijk geur niet te vergeten. De geur vind ik echt heel erg fijn ruiken. Deze shampoo en conditioner werken ook heel goed als je zeezout-spray in je haar hebt gehad. Het voelt dan meestal wat stug aan, maar na het gebruik van deze shampoo en conditioner heb je hier geen last meer van wat ik vaak nog wel heb bij andere shampoo en conditioner.


De UV Color Protection Spray bevat ook pro-vitamine B5 en de SUN-blend. En heeft dus dezelfde geur als de shampoo en de conditioner. Dit is een hoogwaardige leave-in spray met uv bescherming voor je haarkleur. En werkt dus erg goed als uv bescherming voor je haar en hoofdhuid als je in de zon bent.

Met deze handige spraykop komt er een hele fijne mist uit die zich goed verdeelt over je haar. Je haar wordt totaal niet vet en voelt goed verzorgt aan. Echt een superfijn product!


Ik vind het alle drie de producten echt heel erg fijn en echte zomerse aanraders! Ik zou deze dan als ze op zijn, zo opnieuw kopen!

Prijzen:

After Sun Cleansing Shampoo 250 ml € 14,99
After Sun Express Conditioner 150 ml € 20,99
UV Hair Color Protection Spray 150 ml € 20,99

Wella Professionals Sun is verkrijgbaar bij o.a. Wella Professionals Salons. Kijk voor een salon bij jouw in de buurt op www.wella.nl/salonfinder


Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf. Dit is geenszins van invloed op mijn mening over de producten.

Reacties

Populaire posts