Eucerin Hyaluron-filler met vitamine C Booster

DSC02338
Vitamine C is van belang voor een goede gezondheid. Maar deze vitamine versterkt niet alleen je immuunsysteem, maar zorgt er ook voor dat je huid zich kan beschermen tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen. Eucerin lanceert de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster. Met de  combinatie van pure vitamine C, hyaluronzuur en Licochalcone A, voor een boost en goede verzorging en versterking van de huid. Benieuwd of dit ook zo is, lees dan snel verder!


DSC02339
De in totaal drie flacons komen in deze kartonnen verpakking. De Hyaluron-filler bevat dus naast de pure vitamine C ook hyaluronzuur en Licochalcone A. Dit zorgt samen ervoor dat de huid verzorgt en versterkt wordt en rimpels en fijne lijntjes worden opgevuld.
 
DSC02340
DSC02345 
De flacons bestaan uit drie delen, om het zo te noemen. Hier op de foto is te zien hoe ik dit bedoel. Helemaal onderin zit de vitamine C, in het midden de emulsie. Daarboven zit een aparte ruimte voor het mengen van de formule. Onder de flacon zit een zilverkleurig folie, deze moet je verwijderen voor gebruik. Want onder deze folie zit de knop die je in moet drukken om de vitamine C met de emulsie te kunnen mengen. Druk na het verwijderen van de folie de knop 2 a 3 keer in en schud daarna 10 seconden om het te mengen. Draai nu de transparante dop aan de bovenkant eraf, draai de flacon om en druk op de knop zodat de formule uit de flacon komt. Je kan watt van de formule mengen met je dag/nacht crème, maar je kan deze ook aanbrengen voor dat je je dag/nacht crème aanbrengt.

DSC02342 
Zelf geef ik de voorkeur om de voor mijn dagcrème aan te brengen, omdat ik dit persoonlijk het fijnst vind werken. De formule brengt fijn aan, wel prikte deze in het beging ietsjes op mijn huid. Maar erg vervelend is het niet. Na een paar keer gebruiken had ik hier zelfs al geen last meer van. Na 26 dagen  de formule gebruikt te hebben merkte ik dat mijn huid zachter aanvoelde en ook dat fijne lijntjes minder zichtbaar waren. Ook zag mijn huid er veel egaler uit.

DSC02343
 Ik ben erg te spreken over de Eucerin Hyaluron-filler met vitamine C Booster. Ik kan deze dan ook zeker aanbevelen!

Prijs
3 flacons van 8 ml voor € 37,49.*

*De retailer is ten alle tijden verantwoordelijk voor de consumentenprijs




Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd ter review. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?