Fab Factory Tropical Beauty Eyeschadow paletten


Bij de action kocht ik deze Fab Factory Tropical Beauty Eyeschadow paletten. Lekker zomers, maar ook prima voor de lente die er nu weer aan zin te komen. Het zijn echt neon paletten, wat al te zien is aan het palette zelf. Ook zijn het nog eens dupe van twee huda beauty paletten, maar dan voor een fractie van die prijs. Ze kosten namelijk maar €1.95 

De paletten hebben in de deksel een spiegeltje en ook zie je al direct wat ik bedoel dat het echte neon kleuren zijn. Het zijn echt felle kleuren, zowel in het oranje doosje als in de groene variant.

Er zit een spons applicator bij. Handig voor de kleine details aan te brengen, zoals voor in de ooghoek. Ook zitten er zowel matte als glanzende en shimmer kleuren in. Dus je hebt aardig wat variatie.

Dit zijn de swatches van het oranje palette. Hierin zitten vooral veel roze en dus ook oranje kleuren in. Echt een prachtig kleuren palette en de pigmentatie is ook super!

En ook het groene palette heeft een fantastische pigment. Naast het groen zitten er ook aardig wat paars tinten in. En ook weer heel mooi.

Nu valt mij altijd op dat als de action een dupe van een bekend merk heeft, dit palette dan altijd heel erg goed is qua pigment. Dit heb ik nu al met meerder paletten van de action die zijn nagemaakt naar duurdere paletten van dure merken. Maar deze zijn dus zeker een aanrader!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?