Review Decotime Magic Twinmarkers

Bij de action hebben ze nu sinds kort nieuwe twinmarkers van het merk Decotime in het hobbyschap liggen. Namelijk de Magic Twinmarkers. Vandaag ga ik deze hier laten zien. Dus ben je benieuwd of deze magic twinmarkers wat zijn? Lees dan snel verder!
In totaal zijn er vier verschillende sets met elk 5 stiften erin. In totaal zijn er dus 20 magic twinmarkers.
Dit zijn de roze en de paarse set. In de roze set zitten roze, oranje, geel en rood. In de paarse set roze en paarstinten.
Dan de blauwe en de groene sets. In de blauwe zitten voornamelijk blauw tinten en een zwarte kleur. In het groene setje zitten bruin en groen tinten.

Alle twinmarkers hebben op de stift zelf de kleur staan en ook de tweede kleur die de stift kan worden. Dit is de roze en deze heeft als tweede kleur wit.
De magic twinmarker heeft aan de ene kant de kleur. Dit is stap 1. Deze breng je ala basis kleur aan of je maakt er een figuur mee zoals een banner.

Met de tweede stap, dit is een tranparante stift, maak je figuren, lijnen of stippen op het gekleurde deel. Na een paar seconden zal je zien dat er een tweede kleur tevoorschijn komt. Als het geheel droog is dan zie je de twee verschillende kleuren nog beter.
Dit zijn alle kleuren samen met de tweede stap waar ik lijntjes mee gemaakt heb in de kleur. Alle kleuren zijn goed zichtbaar en het geeft een erg leuk effect. Behalve de tweede van boven in de derde rij. Hier zie je bijna geen verschil. Als de groentint net iets donkerder was geweest dan was het verschil beter te zien. De stiften drukken niet door op het papier. Het paier dat ik gebruikte is schetspapier.

De prijs is ook erg fijn! Per pakje betaal je €0.99 dus dit valt heel erg mee. En zeker ook erg leuk voor in je bullet journal. Dus zeer zeker een aanrader.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?