Intratuin Rhoon Dierentuinweken 2022

Bij de intratuin zijn nu de dierentuinweken. Door het hele tuincentrum vind je 'wilde dieren'. Van kamelen tot tijgers en struisvogels. De dierentuinweken zijn tot half augustus. Ik ging naar de Intratuin Rhoon en maakte een aantal leuke foto's. 

Zodra je de intratuin rhoon binnenkomt zie je al het eerste dier staan. Namelijk een neushoorn. Bij de dieren staan ook bordjes met informatie over het dier erop. Ook erg leuk om met kinderen een speurtocht naar alle dieren te doen. Of om zelf leuke foto's ervan te maken. 

Sommige dieren bewegen ook en maken geluid. Ook zijn alle dieren in een omgeving gezet die op hun natuurlijke omgeving zou lijken. Erg leuk gedaan vind ik dat. Want dat is ook nog eens leerzaam voor kinderen. 
De dieren zijn niet allemaal op daadwerkelijke grote,  maar dat zou ook bij sommige dieren onmogelijk zijn. Wel vind ik het leuk dat elk dier in zijn eigen habitat is geplaatst. 

Bij sommige dieren zijn er ook jonge dieren bijgezet. Erg leuk. 

Zo ook de giraffe. Hier stond ook een babygiraffe bij. Zo kunnen kinderen ook zien hoe de babydieren er van die soort eruitzien. 
Toch wel schattig , al is het een nepdiertje. Vond deze er eerlijk gezegd een stuk beter uitzien dan de grote giraffe. 

De panda met baby was wel erg schattig en toch wel een van mijn favorieten. 

De tijger was ook van de partij. En weer in een soort van natuurlijke omgeving. 

En als laatste de struisvogel met jongen bij de uitgang. 

Al met al erg leuk en ook voor kinderen zijn de dierentuin weken bij de intratuin zeer leerzaam. Zeker leuk voor een dagje weg. Ook als volwassene is dit erg leuk.








Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?