Nieuwe parfums bij de Action

Dat de Action verschillende parfums verkoopt weet volgens mij iedereen wel. Ook dat bij de Action parfums te koop zijn in verschillende prijscategorieën. Dit is dan ook niets nieuws. Wel nieuw zijn deze twee parfums. De een is een parfumset en de ander een losse parfum die niet tot een set behoort. 

Als eerst de figenzi être florissant geurset. Deze kost €4,95 en dan krijg je drie producten in deze set.

De set bestaat uit een reisflacon van de parfum voor in je tas, de full size flacon en een douchegel. En deze parfum is ook nog eens een dupe van Daisy van Marc Jacobs. Een heerlijke bloemige geur. 

De andere nieuwe parfum die ik zag bij de Action is de Marc Dion Fairy Wings Enchanteur. Deze kost €3,95. De verpakking ziet er al heel mooi uit, maar de flacon zelf is ook heel mooi om te zien.

De flacon heeft de vorm van een vlinder. Deze is er in verschillende varianten, zo hebben ze er ook nog een blauwe variant van. Zelf koos ik voor de roze. Dit is een ietwat bloemige zoete parfum. Maar niet heel sterk aanwezig, maar juist heel fijn subtiel.

Beiden parfums zijn echte aanraders en zeker voor deze prijzen goed uit te proberen. En neem zeker een kijkje bij het parfum schap van de Action. Je kan er namelijk heel veel fijne en lekker ruikende parfums vinden voor een kleine prijs.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?