Craftlab Diamond Painting Unicorn Set

Bij het Kruidvat liggen er bij het speelgoed vaak ook hobbspullen. Zo zag ik daar laatst deze diamond painting uniform set liggen. Dit is eens doos met verschillende spulletjes erin om te diamond painten.

Deze set geeft als thema unicorn en andere schattige dingen. Ik weet niet of er verschillende soorten sets waren. Ik zag alleen deze set staan in het schap. Deze set kost €4.99. Dus ook nog eens een leuke prijs voor alle spulletjes.

Als eerst kom je de gebruiksaanwijzing tegen. Hierop staat met afbeeldingen uitgelegd hoe je diamond painting moet doen. Handig voor degenen die dat nog nooit hebben gedaan.

In een klein zakje zitten het groene bakje, een stukje wax en de diamond painting pen. Natuurlijke zitten er ook diamond painting steentjes bij. Dit zijn echt de mooie glanzende steentjes. Niet de matte variant die je ook weleens ziet in zulke sets. En wat ook erg handig is, is dat er een opbergbakje met kleine vakjes bij zit voor je steentjes in op te bergen.

Er zit een setje van twee halve donuts in, waarvan je sleutelhangers kan maken met de bijgeleverde kettinkjes en haakjes. Een soort vriendschapssleutelhanger.

Dan een simpel wit fotolijstje met een diamand. Deze heeft een wat bredere lijst waardoor deze wat verder van de muur afkomt.

Ook zit er een roze notitieboekje in met een unicorn. Dit is een klein dagboekje. 

En als laatst twee paar stickervellen die je ook kan voorzien van diamond painting steentjes.

Een erg leuke set om te diamond painten en voor de prijs van 4,99 ook erg budget vriendelijk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?