Doorgaan naar hoofdcontent

Pupa zomercollectie

Pupa Milano Hot Tropics
Vanaf half mei is de nieuwe zomercollectie van Pupa verkrijgbaar. 
Warme, heldere kleuren spelen de hoofdrol in een collectie met exotische Caribische en Hawaiiaanse inspiratie.De collectie bevat 4 tinten Waterfall Shine Ultra-shine moisturizing lipgloss (€15,95), 6 kleuren Long Lasting Glossy Nail Polish (€6,26), 4 tinten Automatic Liner waterproof eyeliner (€12,75) en 4 kleuren Diamond Wet & Dry gelée compact eyeshadow (€15,75).


Kijk voor verkoopadressen op www.pupa.nl

Reacties

  1. Ziet er erg mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.