Doorgaan naar hoofdcontent

Pupa zomercollectie

Pupa Milano Hot Tropics
Vanaf half mei is de nieuwe zomercollectie van Pupa verkrijgbaar. 
Warme, heldere kleuren spelen de hoofdrol in een collectie met exotische Caribische en Hawaiiaanse inspiratie.De collectie bevat 4 tinten Waterfall Shine Ultra-shine moisturizing lipgloss (€15,95), 6 kleuren Long Lasting Glossy Nail Polish (€6,26), 4 tinten Automatic Liner waterproof eyeliner (€12,75) en 4 kleuren Diamond Wet & Dry gelée compact eyeshadow (€15,75).


Kijk voor verkoopadressen op www.pupa.nl

Reacties

  1. Ziet er erg mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!