Doorgaan naar hoofdcontent

Pupa zomercollectie

Pupa Milano Hot Tropics
Vanaf half mei is de nieuwe zomercollectie van Pupa verkrijgbaar. 
Warme, heldere kleuren spelen de hoofdrol in een collectie met exotische Caribische en Hawaiiaanse inspiratie.De collectie bevat 4 tinten Waterfall Shine Ultra-shine moisturizing lipgloss (€15,95), 6 kleuren Long Lasting Glossy Nail Polish (€6,26), 4 tinten Automatic Liner waterproof eyeliner (€12,75) en 4 kleuren Diamond Wet & Dry gelée compact eyeshadow (€15,75).


Kijk voor verkoopadressen op www.pupa.nl

Reacties

  1. Ziet er erg mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?