Doorgaan naar hoofdcontent

Pupa zomercollectie

Pupa Milano Hot Tropics
Vanaf half mei is de nieuwe zomercollectie van Pupa verkrijgbaar. 
Warme, heldere kleuren spelen de hoofdrol in een collectie met exotische Caribische en Hawaiiaanse inspiratie.De collectie bevat 4 tinten Waterfall Shine Ultra-shine moisturizing lipgloss (€15,95), 6 kleuren Long Lasting Glossy Nail Polish (€6,26), 4 tinten Automatic Liner waterproof eyeliner (€12,75) en 4 kleuren Diamond Wet & Dry gelée compact eyeshadow (€15,75).


Kijk voor verkoopadressen op www.pupa.nl

Reacties

  1. Ziet er erg mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?