Doorgaan naar hoofdcontent

Schattige dierendag foto's
Vandaag is het 4 Oktober, wat betekent dat het dierendag is.
Een dag dat de dieren in de belangstelling staan en een klein beetje 'jarig' zijn.
Helemaal niet verkeerd om eens wat extra aandacht aan de dieren te schenken.
Zouden we eigenlijk altijd moeten doen en niet alleen op dierendag.
Vandaag heb ik speciaal voor dierendag een aantal schattig dieren foto's opgezocht.Dit biggetje is klaar voor de regen.Schattig en past bij de herfst.

Reacties

  1. Wat een schattige kleine dieren. Zag laatst allerlei egelvriendelijke producten in de Hortagids, zo lief!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?